banner28

Kentte bayram temizliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde temizlik ve bakım çalışması yapıyor

Kentte bayram temizliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde temizlik ve bakım çalışması yapıyor

02 Ekim 2014 Perşembe 12:44
Kentte bayram temizliği
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için kentte genel bir bakım ve temizlik çalışması yapıyor. Bu kapsamda park ve bahçelerde, yeşil alanlar ve yol kenarlarında ekipler tarafından yoğun bir şekilde temizlik çalışmaları yapılıyor.

KAVŞAKLAR TEMİZLENİYOR

Çalışma kapsamında Sekapark, Doğu Kışla Parkı, Demokrasi Parkı, Marina Parkı ve Fatih Sultan Mehmet Parkları gibi merkezi parklar, Yeniköy, Başiskele, Yahya Kaptan, Gölcük, Kandıra, Kuruçeşme, Çayırova, Şekerpınar ve Eskihisar Kavşakları gibi merkezi kavşaklar ve bu kavşakların bağlantı yolları temizleniyor. Otoban kenarları, D-100 kenarları, mesire alanları, yürüyüş yolları, caddeler,  bulvarlar ve benzeri açık - yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor. 

YOLLAR PIRIL PIRIL

Çevre temizliği kapsamında çim ve yabancı ot biçimi, sert zeminlerin süpürülmesi ve kanal temizliği yapılıyor. Temizlik ekipleri tarafından mıntıka temizliği yapılıyor. Yol süpürme araçları tarafından yollar süpürülüyor. Bozulan çim alanlar düzeltilerek tekrar çimlendiriliyor. Çalı gruplarında form budaması ve yeşil alanlardaki sulama sistemlerinde meydana gelen arızaların onarımları yapılıyor. 

SEKAPAR BAYRAMA HAZIR

Kurban Bayramı öncesinde Sekaparkta da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Temizlik ekipleri tarafından yeşil alanlarda ot biçimi ve yollarda temizlik yapan ekipler, Sekaparkı bayrama hazırladı. Baştan sona tüm Sekaparkı temizleyen ve bakım onarım işlerini yapan ekipler, deniz ve yeşilin buluştuğu oyun alanları, cafe ve restoranlarıyla ülkemizin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olan Sekaparkı bayrama hazırladı.

Son Güncelleme: 03.10.2014 10:12
Anahtar Kelimeler:
Kentte Bayram Temizliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38