banner28
banner23
banner36

Kırım Tatarları ile kahvaltılı buluşma

Başkan Karaosmanoğlu, Kırım Tatarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

Kırım Tatarları ile kahvaltılı buluşma

Başkan Karaosmanoğlu, Kırım Tatarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

24 Şubat 2014 Pazartesi 19:06
Kırım Tatarları ile kahvaltılı buluşma
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Kırım Tatarları Derneği tarafından organize edilen kahvaltıya misafir oldu. Kahvaltıya Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Körfez Kırım Tatarları Derneği Başkanı Hilmi Özdilek, Kocaeli Kırım Tatarları Derneği Başkanı İbrahim Aracı ve Kocaeli’nde yaşayan Kırım Tatarları katıldı.

 

TATARCA KURSLARI AÇABİLİRİZ

Kendilerini güzel bir atmosferde misafir eden Kırım Tatarları’na teşekkür eden ve kendisinin de Kırım’ı ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kültürümüzü devam ettirebilmenin en güzel yolu manevi değerlerimize sahip çıkmaktan geçer. Özellikle dil medeniyettir. Sizlerden talep gelmesi halinde KO-MEK bünyesinde Tatarca’nın öğrenilmesi için bütün desteğimizi vereceğiz’’ dedi. Kahvaltıya katılanlara Kırım’a özgü yemeklerden de ikram edildi.

Son Güncelleme: 25.02.2014 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38