KO-MEK ile Halk Eğitim sorunları birlikte çözdü

KO-MEK ile Halk Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, düzenlenen toplantıda bir araya geldi

KO-MEK ile Halk Eğitim sorunları birlikte çözdü

KO-MEK ile Halk Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, düzenlenen toplantıda bir araya geldi

14 Ekim 2015 Çarşamba 13:15
KO-MEK ile Halk Eğitim sorunları birlikte çözdü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü, Seka Park Otel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 

 EĞİTİM SORUNLARI DEĞERLENDİRİLDİ

İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, müdür yardımcıları Hayrettin Erdem, İhsan Erdem, Cevat Kenar, Ahmet Şahin, Abdulaziz Eskin, Melike Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan, birim sorumluları, İzmit bölgesi kurs merkezi yöneticileri ve eğitim onay biriminin katıldığı toplantıda yerel eğitim ve sertifikalandırma konularındaki sorunlar tartışıldı.

 ‘’VATANDAŞ HALK EĞİTİMİ KO-MEK’TEN ÖĞRENDİ’’

KO-MEK ‘in Halk Eğitim Merkezlerine çok katkıları olduğunu ifade eden İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, 1993 yılından beri Halk Eğitim Merkezi’nde yönetici olarak görev yaptığını söyledi. Aydın, ‘’KO-MEK‘in açılmasından 1 yıl öncesine kadar hiçbir dönemde kurs kayıtlarımız doldu diyememiştik. Ama KO-MEK sayesinde kurslarımız doldu dedik. Çünkü KO-MEK en ücra köşedeki vatandaşlara kadar ulaşabildi. O dönemde birkaç yerde kurs merkezi varken şimdi 44 kurs merkezine ulaştı. Dolayısı ile Halk Eğitim Merkezi’nin varlığını vatandaşlar KO-MEK’ten öğrendi’’ dedi.

 ‘’AĞIR BİR EMANET YÜKLENDİK’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir ise KO-MEK ve Halk Eğitim Merkezleri olarak ağır bir emanet yüklendiklerini belirterek, ‘’Yediden yetmişe bu kentin insanına eğitim hususunda faydalı olmaya çalışıyoruz. Özellikle aile, gençlik ve okul öncesi eğitimleri ile ilgili yapılması gereken çok iş var. Bugün, İzmit Halk Eğitim Merkezi ile aynı masada oturup, ortak sorunlarımızı istişare ettiğimiz gibi, Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü olarak, ilçe halk eğitim merkezleri ile birlikte omuz omuza vererek bu çalışmaları yürütmeye devam ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 14.10.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38