KO-MEK, Kocaeli’nin dört bir yanında tanıtılıyor

Yeni dönemin başlamasıyla KO-MEK’in tanıtım çalışmalarına hız verildi

KO-MEK, Kocaeli’nin dört bir yanında tanıtılıyor

Yeni dönemin başlamasıyla KO-MEK’in tanıtım çalışmalarına hız verildi

08 Eylül 2014 Pazartesi 12:32
KO-MEK, Kocaeli’nin dört bir yanında tanıtılıyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nın(KO-MEK) 2014-2015 yeni eğitim- öğretim döneminin başlamasıyla birlikte tanıtım çalışmalarına start verildi. İlk etapta Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi, Yürüyüş Yolu, Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Kent Kart Satış Bürosu’nda açılan tanıtım stantları ile Kocaeli halkına ve Kocaeli Üniversitesi’ne gelen öğrencilere KO-MEK hakkında detaylı bilgi verildi.

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Kocaeli’nin meslek ve sanat eğitimi konusunda en önemli kurumu olan KO-MEK, bu yıl da 44 kurs merkezi ile Kocaeli halkına hizmet edecek. Yeni dönemin başlamasıyla birlikte saha çalışmalarına ağırlık veren KO-MEK, halkın KO-MEK faaliyetlerinden daha fazla yararlanması için tanıtımlarına başladı. KO-MEK, yeni dönemde 255 branş ile ücretsiz olarak hizmetlerine devam edecek. 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE TANITILDI

KO-MEK, Kocaeli Üniversitesi’nin kayıt dönemi olduğu için Umuttepe Yerleşkesi’nde stant açarak öğrencilere eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kayıt için şehrimize gelen üniversite öğrencileri KO-MEK standına yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler, tanıtımdan çok memnun olduklarını ve KO-MEK’in ücretsiz eğitimlerine katılmak istediklerini söyledi.

KOCAELİ HALKININ HİZMETİNDE

Büyükşehir’in en önemli projelerinden biri olan KO-MEK, her geçen yıl eğitim kalitesini artırarak tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Yeni dönemin başlamasıyla birlikte Kocaeli’nin en işlek yeri olan Yürüyüş Yolu üzerinde açılan stant ile vatandaşlar, KO-MEK’in eğitim faaliyetleri hakkında bilgilendirilerek kayıtlar alındı. Tanıtım faaliyetlerine sürdürecek olan KO-MEK, önümüzdeki günlerde farklı yerlerde tanıtım stantları açarak Kocaeli halkını bilgilendirmeye devam edecek.

Son Güncelleme: 08.09.2014 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38