KO-MEK yöresel kültürlerle buluşuyor

KO-MEK’in yılsonu sergileri yöresel kültürlerin ön plana çıktığı etkinliklere dönüşecek

KO-MEK yöresel kültürlerle buluşuyor

KO-MEK’in yılsonu sergileri yöresel kültürlerin ön plana çıktığı etkinliklere dönüşecek

15 Kasım 2015 Pazar 13:33
KO-MEK yöresel kültürlerle buluşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim kursları yeni döneme yeni fikirlerle girerek, hem öğretmeye hem de Kocaeli’ne değer katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde fuar içinde her yılsonu gerçekleştirilen genel sergiler artık şenlik havasında olacak. Bu yıl geniş kapsamda gerçekleştirilecek olan sergilerde yöresel ürünler ön plana çıkacak.

 

GEÇMİŞİN İZLERİNİ GELECEĞE TAŞIYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük sosyal projelerinden biri olan KO-MEK sezon sonu gerçekleştirilen genel sergilerinde konsept değişikliğine gidiyor. Geçtiğimiz dönemlerde fuar içinde gerçekleştirilen büyük sergiler artık daha geniş kapsamda gerçekleştirilecek. Yöresel kültürler ile buluşacak olan KO-MEK, “Geçmişin İzlerini Geleceğe Taşıyoruz” sloganı ile Kocaeli’nin farklı renklerini davetlilerle buluşturacak. Her ilçenin farklı kültürden ürünlerini sergileyeceği sergide birbirinden güzel sürprizler de yer alacak. Konuyla ilgili Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan, İHH Kocaeli İl Başkanı İsmail Yeşildal’ın yanı sıra KO-MEK birim sorumluları ve kurs idarecileri ve zümre başkanları katıldı.

 

OKUMUŞ: KO-MEK, KOCAELİ’NE DEĞER KATIYOR

Toplantıda ilk konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş yapılan işin önemine değinerek, biz toplumun kanayan yarasını düzeltmek, aile saadetine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Değerler eğitimi ile aile okulları açarak, KO-MEK’in sadece meslek edindirme kursu olmadığını gösterdik’’ dedi.

 

CEYHAN: HER TÜRLÜ FİKRE AÇIĞIZ

Daha sonra konuşan KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan, ‘’Bu dönem yılsonu genel sergisini Kocaeli’ni kapsayacak şekilde yapabilmek için sizden aldığımız veriler çok önemli. Biz her türlü fikre açığız, burada bir şeyler harmanlayıp farklı bir şeyler çıkaralım’’ dedi. Ceyhan, konsept olarak 12 ilçeyi 7 bölgeye böldüklerini ifade ederek, her ilçe genel sergide bulunduğu yörenin değerlerini yansıtacağını söyledi.

Son Güncelleme: 18.11.2015 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38