banner28
banner23
banner36

KO-MEK’in Kalitesi il sınırlarını aştı

KO-MEK kurslarının kaliteli hizmetlerini duyan Ahmet Ülgen ve Nihat Aksoy, Kocaeli’ne gelerek KO-MEK kurslarına başladılar.

KO-MEK’in Kalitesi il sınırlarını aştı

KO-MEK kurslarının kaliteli hizmetlerini duyan Ahmet Ülgen ve Nihat Aksoy, Kocaeli’ne gelerek KO-MEK kurslarına başladılar.

14 Nisan 2014 Pazartesi 11:01
KO-MEK’in Kalitesi il sınırlarını aştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), 10 yıldır Kocaeli halkına sağladığı nitelikli meslek ve sanat eğitimleri ile diğer illerden de talep görüyor. Son olarak İzmir’de yaşayan iki arkadaş Ahmet Ülgen ve Nihat Aksoy, kendi şehirlerinde bulamadıkları eğitim hizmeti için Kocaeli’ne gelip burada Gazaltı Kaynakçılığı kursunda eğitim almaya başladı.

 

KO-MEK, MESLEĞE AÇILAN KAPI

KO-MEK verdiği eğitimlerle birçok insanı iş sahibi yaparken, birçok insanında iş hayatında yer almasını sağladı. KO-MEK’in kaliteli ve nitelikli eğitimlerinin yanında birçok insanın sosyalleşmesini ve sosyal rehabilitasyonun uygulanmasını da sağlıyor. KO-MEK, tüm bu özellikleri ile artık farklı şehirlerinden de ilgi görmeye başladı.

 

“İZMİR’DEN KURS İÇİN GELDİK”

KO-MEK Gölcük Kaynak Atölyesinde eğitim alan Ahmet Ülgen, KO-MEK’te eğitim almak için şehir değiştirdiğini belirterek; “Ben İzmir’den geliyorum. Bizim orada böyle bir kurs imkanı olmadığı için Kocaeli’ne geldik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden de internet üzerinden haberdar olduk. Kursa katılarak, kendimizi hem kaynakçılıkta geliştirmek hem de geçerliliği olan bir belge almak istiyoruz” dedi.

 

Arkadaşının isteği ile Kocaeli’ne gelip kursa başladığını belirten Ahmet Ülgen, “1 aydır devam ettiğimiz kurslarda, kaynakçılık adına birçok şey öğrendik. Aslında kaynakçılıkla pek ilgilenmiyordum. Arkadaşımın isteği ile gelmiştim. KO-MEK kurslarından sonra hem bu mesleğe olumlu baktım, hem de buradaki kaliteli eğitimler sayesinde kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum” dedi.

 

“İZMİR’DE YAŞ SINIRINA TAKILDIK”

İzmir’in Bergama ilçesinden KO-MEK’te eğitim almak için gelen Nihat Aksoy, “Arkadaşımla beraber Bergama’dan Gölcük’e geldim. Kursa kaynakçılığa dair daha fazla bilgilenmek ve kendimizi geliştirmek için katıldık. İzmir’de bu tarz kurslarda yaş sınırı olduğu için bizi almadılar. İzmir’deki kurslara 18-30 yaş arası sınırı koymuşlar” dedi. Büyükşehir’in hizmetlerini sadece Kocaeli halkına değil, tüm Türkiye’ye tavsiye ettiğini söyleyen Aksoy, “Arkadaşımla birbirimize destek vererek, kursların burada daha güzel olmasından dolayı İzmir’den kalkıp geldik. Bu gibi hizmetleri her belediye başkanının yapması gerektiğini düşünüyorum. Türkiye genelinde herkese KO-MEK kurslarını tavsiye ederim” dedi.

 

KO-MEK 10.YIL SERGİSİNİN TEMASI “BARIŞ”

10’uncu yılına ulaşan KO-MEK, bu yıl ki sergilerinde “Barış” temasını işleyecek. 10 yıldır Kocaeli halkına en iyi şekilde hizmet eden ve birçok insana iş ve meslek kapısını açan KO-MEK, yılsonunda düzenleyeceği “Geleneksel KO-MEK Genel Sergisi”nde kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru eselerini sergileyecek. 13 Haziran Cuma günü Kocaeli Fuarı içindeki büyük çadırda düzenlenecek serginin hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Son Güncelleme: 16.04.2014 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38