Kocaeli Emniyetine şehit haberi

Nusaybin'de polis aracına bombalı saldırı sonucu 3 polis şehit oldu, 1 polis ağır yaralandı.

Kocaeli Emniyetine şehit haberi

Nusaybin'de polis aracına bombalı saldırı sonucu 3 polis şehit oldu, 1 polis ağır yaralandı.

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:32
 Kocaeli Emniyetine  şehit haberi

Hakkari'de de PKK'lıların düzenledikleri saldırıda 2 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı. Şehitlerden birinin daha önce Kocaeli emniyetinde görev yaptığı öğrenildi.

Mardin Nusaybin’de PKK’nın düzenlediği hain saldırı sonucunda şehit olan Çağrı Aslan, Kocaeli Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görev yapmıştı. Aslan’ın tayini kısa bir süre önce Mardin’e çıkmıştı.

Kocaeli Emniyetine bağlı Çevik Kuvvet Şubesi’nde 3 yıl görev yapan ve geçtiğimiz yıl Mardin'in Nusaybin ilçesine tayini çıkan Çağrı Aslan, eli kanlı terör örgütü PKK tarafından düzenlediği hain saldırı sonucu şehit edildi. Çağrı’nın şehit haberini alan Kocaeli’deki arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Devriye gezen polis aracına yapılan bombalı saldırı sonrası Çağrı Arslan ile birlikte 2 polisimiz daha şehit oldu.

Son Güncelleme: 17.09.2015 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38