Kocaeli Karması bir üst turda

Büyükşehir Belediye Kağıtspor karatecilerinin de aralarında yer aldığı Kocaeli Karması bir üst tura katılma hakkını elde etti

Kocaeli Karması bir üst turda

Büyükşehir Belediye Kağıtspor karatecilerinin de aralarında yer aldığı Kocaeli Karması bir üst tura katılma hakkını elde etti

26 Şubat 2014 Çarşamba 11:57
Kocaeli Karması bir üst turda
 Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi devam ediyor. Türkiye’nin birçok ilinde gerçekleştirilen Karate Anadolu Yıldızlar Ligi turnuvanın bir ayağı da hafta sonu İzmit Atatürk spor salonunda yapıldı.

 

İLK ALTIYA KATILDI

Anadolu Yıldızları Karate turnuvasına Kocaeli’nin yanı sıra Sakarya, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Balıkesir ve Bursa illerinden karateciler katıldı. Kocaeli, turnuvada ilk altı takım arasına girerek bir üst tura katılma hakkını elde etti. Kocaeli Bayan  takımı ikinci olurken, bay takım ise beşinci oldu.

 

BÜYÜKŞEHİRLİ KARATECİLERDEN DERECE GELDİ

Turnuvada Kocaeli takımında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerden Gülsen Demirtürk birinci, Merve Tekin ikinci, Ömer Özer ikinci, Enes Bulut ise üçüncü oldu. Bir üst tura yükselen Kocaeli karması Kırklareli'nde yapılacak turnuvanın ikinci ayağına katılacak.

Son Güncelleme: 26.02.2014 11:57
Anahtar Kelimeler:
BirKocaeliKarmasıüstTurda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38