banner28
banner23
banner36

Kocaeli, kent mobilyasını kendisi üretiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkilileri ağırladı

Kocaeli, kent mobilyasını kendisi üretiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkilileri ağırladı

21 Ekim 2014 Salı 11:22
Kocaeli, kent mobilyasını kendisi üretiyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin her köşesinden misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Adana Büyükşehir Belediyesi Fidancılık Şube Müdürü Mustafa Turpçu ve Orman Mühendisi Bünyamin Ati, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Mobilyaları üretim atölyesini ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürü Ali Kemal Dilaver’in eşlik ettiği programda Adana Büyükşehir Belediyesi’nden gelen misafirlere kent mobilyaları üretim tesisi hakkında bilgi verildi.

 

ATÖLYELERİ İNCELEDİLER

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililer kent mobilyaları üretim tesisinin montaj atölyesi, boya atölyesi, kaynak atölyesi, depo ve marangoz atölyelerini ziyaret ettiler. Öte yandan yetkililer marangoz atölyesinde yer alan rabita makinesi ve CNC tezgâhını detaylı olarak incelediler. Uygulama yapma imkanı bulan yetkililer, makinaların yaptıklarına hayran kaldı.

 

RABİTA VE CNC MAKİNESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Marangoz Atölyesi’nde bulunan rabita ve CNC makineleri şekil verilmek istenen objeye bilgisayar bağlantısı ile istenilen resmi aktarabiliyor. Özellikle rabita makinası bir insanın daha uzun surede yapabilecegi kereste düzeltme ve imalata uygun hale getirme işini kısa zamanda yaparak, kent estetiğine büyük katkı sağlıyor.

 

KENTİN HER KÖŞESİNE MOBİLYA

Kocaeli Büyükşehir Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı kişi başına düşen aktif ve pasif eğlen-dinlen alan miktarını artırmak, kente sağlıklı ve uygar bir görünüm kazandırmak için tüm birimleri ile birlikte çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler birimindeki mobilya atölyesinde çalışan belediye işçileri, kentin mobilyalarını Büyükşehir’in imkânları ile üretiyor. Üretilen mobilyalar kentin her köşesine gönderilerek güzel bir görünüm sağlanıyor.

 

BÜYÜKŞEHİR KENDİSİ ÜRETİYOR

Tecrübeli mobilya ustalarının tamamen el işçiliği ile ürettiği ahşap bank, piknik masası, kamelya, pergola, ahşap seyir terasları, ahşap wc, soyunma duş kabini, büfe ve portatif yapılar, ahşap köprü, tabela, çöp kutusu, çiçeklik, ahşap saksı, demir yapı sundurma, gondol salıncak, korkuluk, demir bariyer, demir kapı, duvar üstü çit ve malzemeleri fuar içindeki Park ve Bahçeler biriminde işleniyor. Büyükşehir Belediyesi’nin tamamen kendi üretimi olan malzemeler yine kendi personeli tarafından ilçelerde gerekli yerlere monte ediliyor.

Son Güncelleme: 21.10.2014 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38