banner28

Kocaeli rengarenk oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde olduğu gibi hizmet binasının önünü de rengârenk çiçeklerle süsledi

Kocaeli rengarenk oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde olduğu gibi hizmet binasının önünü de rengârenk çiçeklerle süsledi

15 Aralık 2014 Pazartesi 10:43
Kocaeli rengarenk oldu
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde olduğu gibi belediye hizmet binasını da rengarenk çiçeklerle süslüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önüne rengarenk hercai menekşeler ve lale soğanları ekildi. Haziran ayına kadar hizmet binası önünde bulunacak hercai menekşelerin ortasına da, bahar ayında boy gösterecek laleler dikildi.

 

2 MİLYON LALE EKİLDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz ve kış aylarında mevsimlik çiçek ekimi yapılıyor. Yaz döneminde ağırlıklı olarak kadife ve begonya ekimi yapan Büyükşehir Belediyesi kış aylarında cuha ve menekşe gibi çiçek ekimleri yapıyor. Kışın ekim-kasım aylarında çiçek ekimi yapan ekipler, ağırlıklı olarak Sekapark olmak üzere kent genelinde 2 milyon lale soğanı ekti. Bahar ayında boy gösterecek lalelerin dikimleri şimdiden yapıldı.

Son Güncelleme: 16.12.2014 10:50
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli Rengarenk Oldu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38