banner28
banner23
banner36

Kocaeli'de, Erbakan'ı Anlama ve Anma Gecesi

Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesince, 27 Şubat'ta Erbakan'ı Anma ve Anlama Gecesi düzenlenecek.

Kocaeli'de, Erbakan'ı Anlama ve Anma Gecesi

Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesince, 27 Şubat'ta Erbakan'ı Anma ve Anlama Gecesi düzenlenecek.

25 Şubat 2014 Salı 12:17
Kocaeli'de, Erbakan'ı Anlama ve Anma Gecesi
 Vakfın Kocaeli Şube Başkanı Yücel Mollaismailoğlu, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Necmettin Erbakan'ın vefatının 3'üncü yılında, anma programı gerçekleştireceklerini belirtti.

Erbakan'nın yeri doldurulmayacak bir devlet adamı olduğunu ifade eden Mollaismailoğlu, "Erbakan hocamız, ömrünü bu aziz milletin huzur ve saadetine adamış biridir. Erbakan hocamız, Müslümanların birliği ve dirliği için insanlığın huzur ve barışı için çok çalıştı. Erbakan hoca, her türlü engellemelere rağmen bıkmadan usanmadan yoluna devam etmiş ve davasından asla dönmemişti" dedi.

Mollaismailoğlu, Erbakan'ın, tek amacının Türk milletinin yaşam kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmak olduğunu kaydederek, "Milletimizin inancını hür bir şekilde yaşamasını sağlamayı, ülkemizi yaşanabilir bir Türkiye, lider bir Türkiye haline getirmeyi istiyordu. Milli Görüş teşkilatını bu amaç için kuran Erbakan hocamız, 40 yıllık mücadelesinin sonunda, aziz milletimize önce ahlak ve maneviyatın ardından fen ve teknolojide en ileriyi hedef göstermişti" şeklinde konuştu.

Erbakan'ın, Türkiye'ye çok hizmet ettiğini vurgulayan Mollaismailoğlu, bu kapsamada Erbakan'ı anmak ve anlamak için biraraya geleceklerini söyledi.

İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda 27 Şubat'ta düzenlenecek programa, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan da katılacak.

Son Güncelleme: 25.02.2014 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38