Kocaeli'de mezbahalar kesime hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda 7 mezbahada kesim gerçekleştirecek

Kocaeli'de mezbahalar kesime hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda 7 mezbahada kesim gerçekleştirecek

21 Eylül 2015 Pazartesi 10:27
Kocaeli'de mezbahalar kesime hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezbahalar Şube Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı'nın birinci gününde, 7 mezbaha ile Bayram Namazı'ndan hemen sonra kesim çalışmalarına başlayacak.

 

7 MEZBAHADA HİZMET VERİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bayramın birinci günü 7 mezbahada kesim çalışmaları gerçekleştirecek. 135 uzman personelle gerçekleştirilecek olan çalışmalar, İzmit-Solaklar, Gölcük, Karamürsel, Kartepe-Uzunçiftlik, Kandıra, Gebze ve Darıca mezbahalarında yapılacak. Büyükşehir mezbahalarında bayramın birinci günü 500 adet kurban kesimi gerçekleştirilmesi planlanıyor.

 

İNTERNETTEN SIRA ALINDI

Kurbanlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait mezbahalarda kestirmek isteyen vatandaşlar www.kocaeli.bel.trinternet adresinden kayıt yaptırarak sıra numaralarını aldı.

Son Güncelleme: 23.09.2015 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38