banner28
banner23
banner36

Konservatuara hazırlık atölyesi başladı

Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncularının eğitim verdiği “Konservatuvara Hazırlık Atölyesi” başladı

Konservatuara hazırlık atölyesi başladı

Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncularının eğitim verdiği “Konservatuvara Hazırlık Atölyesi” başladı

13 Nisan 2018 Cuma 11:38
Konservatuara hazırlık atölyesi başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, konservatuvara hazırlık kursu başladı. Şehir Tiyatrolarının deneyimli oyuncularının eğitim verdiği Konservatuvara hazırlık kursları 8 Nisan Pazar günü başladı. 2018 yılında Üniversitelerin Devlet Konservatuvarları ve GSF Tiyatro bölümleri yetenek sınavlarına hazırlanan öğrenci adaylarının katıldığı kursta, Beden ve Hareket, Oyunculuk, Diksiyon ve Metin Çözümleme dersleri verilecek.

8 HAFTA SÜRECEK

Hazırlık kursunda, Devlet Konservatuvarları ve GSF Tiyatro bölümleri yetenek sınavlarına hazırlanan öğrenci adaylarının, sınava hazırlanırken becerilerini keşfetmeye yönelik atölye çalışmaları yapılıyor. 8 Nisan ve 3 Haziran arası, 8 hafta sürecek atölye çalışmalarında, öğrenci adayları oyunculuk, doğaçlama, metin okuma, ses ve diksiyon alanlarında eğitimler veriliyor. Eğitimler Pazar günleri 12.00-18.00 arası ve Çarşamba günleri 18.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

TECRÜBELİ OYUNCULAR EĞİTİM VERİYOR

8 Nisan Pazar günü ilk derse başlayan “Tiyatro Okulu Konservatuvara Hazırlık Atölyesi” 3 Haziran’a kadar devam edecek. Her hafta Çarşamba ve Pazar günleri gerçekleşecek olan atölyelerde Şehir tiyatroları oyuncuları ders verecek. Tecrübeli oyuncular; Ferdi Yıldız “Beden ve Hareket”, Ozan Şahin ve Meltem Özsavaş “Oyunculuk”, Nuri Karadeniz “Diksiyon”, Sevil Koç ise” Metin Çözümleme” alanlarında eğitim sunacak.

Son Güncelleme: 16.04.2018 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38