Köprü ve duraklardaki görevliler vatandaşı bilgilendirdi

Kartepe ve Başiskele toplu taşıma araçları tekrar D-100 Karayolunu kullanmaya başladı.

Köprü ve duraklardaki görevliler vatandaşı bilgilendirdi

Kartepe ve Başiskele toplu taşıma araçları tekrar D-100 Karayolunu kullanmaya başladı.

01 Ekim 2015 Perşembe 13:31
Köprü ve duraklardaki görevliler vatandaşı bilgilendirdi

Kartepe ve Başiskele toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar, valilik köprüsünde yapılan çalışmalar sebebiyle bir süredir Salim Dervişoğlu Caddesi’ndeki durakları kullanıyordu. 1 Ekim Perşembe günü itibariyle D-100 Karayolu’nu kullanmaya başlayan toplu taşıma araçları için Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından vatandaşlar uyarıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı görevlileri, Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki duraklar ve köprülerde vatandaşlara D-100’deki durakları kullanmaları hususunda uyarıda bulundu.

 VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı’na bağlı 18 personel, Mimar Sinan Köprüsü, Turgut Özal Köprüsü, 42 evler üst geçidi, 42 evler Hasan Gemici Spor Salonu duraklarında, vatandaşları D-100’deki duraklara yönlendiriyor.

 VATANDAŞLAR D-100’DEKİ DURAKLARA YÖNLENDİRİLDİ

Vatandaşların yanlış duraklarda toplu taşıma aracı beklemesinin önüne geçmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı görevlileri, Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki duraklar ve köprülerde vatandaşlara Kartepe ve Başiskele istikametine gidecek toplu taşıma araçlarının D-100 Karayolunu kullanmaya başladığı uyarısında bulunarak vatandaşları D-100 Karayolu üzerindeki duraklara yönlendirdi.

Son Güncelleme: 01.10.2015 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38