Köprü ve kaldırımlar özel solüsyonla temizlendi

Yaya köprüleri, üst geçitler ve kaldırımları özel solüsyonla temizlendi

Köprü ve kaldırımlar özel solüsyonla temizlendi

Yaya köprüleri, üst geçitler ve kaldırımları özel solüsyonla temizlendi

31 Aralık 2015 Perşembe 10:43
Köprü ve kaldırımlar özel solüsyonla temizlendi

Kocaeli’de etkisini gösteren kar yağışına rağmen Büyükşehir Belediyesi ekipleri kentte herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, soğuk hava ve kar yağışının başlaması ile birlikte oluşan buzlanmalara karşı köprü ve kaldırımlarda kar temizliği yaptı.

 

KAR KÜREME YAPILDI

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmit merkezdeki D-100 Karayolu üzerinde bulunan 3 yaya köprüsünde buzlanma olmaması, vatandaşların kayarak zarar görmemesi için erken saatlerden itibaren köprülerde ve duraklara yakın kaldırımlarda kar küreme ve donmayı engelleyici solüsyonla temizlik yaptı.

 

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Büyükşehir Belediyesi kar yağışı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı tüm önlemleri aldı. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personeli tarafından sabah saatlerinde köprüler ve kaldırımlarda biriken karlar temizlendi. Buz kırma ve temizleme aletleri ile tüm köprülerin çevresi ve yaya geçişleri açıldı. Yürüyen merdivenler de buzlanmaya karşı solüsyonlarla temizlendi.

 

Son Güncelleme: 31.12.2015 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38