banner28
banner23
banner36

Körfez’in incisinde geri sayım başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’deki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inceleme yaptı

Körfez’in incisinde geri sayım başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’deki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inceleme yaptı

15 Aralık 2014 Pazartesi 10:45
Körfez’in incisinde geri sayım başladı
 Hizmete girmesine sayılı günler kalan Körfez ilçesindeki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inceleme yapan Başkan Karaosmanoğlu, tesisin geldiği son durumu yerinde gördü. Körfez ilçesinin önemli bir eksiğinin giderileceği bu tesiste birçok özellik bulunuyor. Bay-bayan hamam, sauna ve masaj odalarının bulunduğu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açılışında geri sayım başladı. 

SAĞLIKLI NESİLLER BURADAN YETİŞECEK

Sağlıklı nesillerin yetişmesi için spor alanlarının önemini her daim vurgulayan ve tesisleşmeye önem veren Başkan Karaosmanoğlu “ Günümüz gençliğinin hayata iyi hazırlanması ve gençlerin kötü alışkanlıklar edinmemesi için hükümetimizin çalışmaları devam ediyor. Bize de yerel yönetimler olarak büyük görevler düşüyor. Gençlerimizin ruhen ve bedenen sağlıklı olması için onlara imkan hazırlıyoruz. Sağlıklı nesillerin buradan yetişeceğini de biliyoruz” dedi. 

YAŞANABİLİR VE SAĞLIKLI BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “ Körfez ilçemizdeki bu Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz olağanüstü güzellikte bir tesis. Bu projeleri Büyükşehir olarak ilçe belediyelerimizle birlikte yapıyoruz. Halkımızın burada spor yaparak hayata iyi hazırlanmasını istiyoruz. Sağlıklı kent için çalışıyor ve üretiyoruz. İnsanımız buraya gelsin ve mutlu olsun. Yüzme sporunun önemini biliyor ve her ilçemize büyüklü küçüklü havuzlar yapıyoruz” açıklamasını yaptı. 

SAHİLLERİMİZİDE YÜZME HAVUZUNA ÇEVİRDİK

Körfez sahillerini de yüzme havuzlarına çevirdiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu “ Halkımızın denize olan özlemini gidermeye çalıştık. Kumsal yaparak sahillerimizi halkımızla tanıştırdık. Sağlıklı yaşam için çalışmalarımız devam edecek. Kocaeli’yi çok daha sağlıklı çok daha yaşanabilir şehir yapmak için adım adım bu hizmetleri yapıyoruz. Körfez ilçemizdeki bu Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz, ilçemizin önemli bir eksiğini tamamlayacaktır” ifadelerini kullandı. 

HALKIMIZ BURAYI İHMAL ETMESİN

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da “ Büyükşehir Belediye Başkanımıza Körfez ilçemize kazandırdığı bu büyük yatırım için yürekten teşekkür ediyorum. Gerçekten ilçemiz için büyük bir ihtiyaçtı. Halkımızın bu tesisin açılmasını sabırsızlıkla bekliyor. İnşallah 20 gün sonra bu tesisi açmayı planlıyoruz. Tüm halkımızı bu tesisin açılışına davet ediyoruz. Bu tesisten mutlaka istifade etmelerini de istiyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.12.2014 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38