banner28
banner23
banner36

Korkmaz: “Herkesin fikrini önemsiyoruz”

Kocaeli Kent Konseyi’nin 10’uncu olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Ali Korkmaz’a kutlama ziyaretleri sürüyor.

Korkmaz: “Herkesin fikrini önemsiyoruz”

Kocaeli Kent Konseyi’nin 10’uncu olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Ali Korkmaz’a kutlama ziyaretleri sürüyor.

16 Mart 2021 Salı 10:32
Korkmaz: “Herkesin fikrini önemsiyoruz”

Siyasetten, sivil toplum kuruluşlarına pek çok kesimden ziyaretçilerini misafir eden Korkmaz, “Şehrimiz için ortak aklı oluştururken herkesin fikrine ihtiyacımız var” dedi.

PANDEMİ NEDENİYLE

KATILIM SINIRLI

Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, İzmit ilçe başkanı İsmail Yazgan, Kocaeli MKYK Üyesi Aynur Kurt, Kocaeli Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri, İzmit Gültepeliler Derneği Başkanı Taner Çakırer, KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül, KOTSİAD Körfez Şube Başkanı Nurali Çifçi, KOTSİAD İzmit Şube Başkanı Cengizhan Ayçiçeği, Kocaeli Bingöllüler Derneği Başkanı Ali Değirmenci, yönetim kurulundan Servet Akbaş, Emrullah Karakaya ziyaret edenler arasındaydı. Özellikle dernek yönetimlerinin ziyaretlerinde pandemi nedeniyle katılım az sayıda tutulduğu belirtildi.  Korkmaz yapılan tüm ziyaretler için teşekkür ederken Kocaeli Kent Konseyi’ne katmayı planladığı projelerden bahsetti. Şehrin güzelleşmesi ve gelişmesi için ortak aklın oluşturulmasında tüm derneklerin ve görüşlerin önemli olduğunu, herkese ulaşmak için çalışacaklarını belirterek, “Bizim için herkesin fikri önemlidir. Görev süremiz boyunca en çok buna dikkat edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38