KOSKEM 124 kişi daha kurtardı

Kocaeli sahillerinde boğulma olaylarına karşı hizmet veren KOSKEM 124 vatandaşı daha kurtardı.

KOSKEM 124 kişi daha kurtardı

Kocaeli sahillerinde boğulma olaylarına karşı hizmet veren KOSKEM 124 vatandaşı daha kurtardı.

24 Ağustos 2015 Pazartesi 11:40
KOSKEM 124 kişi daha kurtardı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankurtaranlık hizmetini sürdürüyor. Her hafta onlarca kişinin hayatını kurtaran KOSKEM, boğulma tehlikesine karşı her an tetikte bekliyorlar. KOSKEM geçtiğimiz hafta içerisinde Kocaeli sahillerinde 123 vatandaşı boğulmaktan kurtardı.
124 KİŞİ KURTARILDI
Kandıra’da 8 sahil bölgesinde hizmet veren İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi’ne (KOSKEM) bağlı cankurtaranlar geçtiğimiz bir hafta içerisinde 124 kişiyi kurtardı. Kurtarmaların 43’ü Cebeci’de, 64’ü Kumcağız’da, 13’ü Bayramoğlu’nda diğer 3’ü de Sarısu’da gerçekleştirildi.
Ayrıca 223 vatandaşa Ambulans Birimleri’nce sağlık hizmeti verildi.
STK’LAR 
KOSKEM’le birlikte sahillerde sivil toplum kuruluşları da görev alıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı Güvenlik Şube Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Ambulans Birimi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Akut  Arama Kurtarma Kocaeli Şubesi, MAGDER (Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği) Kocaeli Şubesi, Gönüllü İtfaiyeciler ve Yeditepe Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübü(YÜDAK) haftanın 7 günü sahillerde hizmet veriyor.


Son Güncelleme: 24.08.2015 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38