banner28
banner23
banner36

KOTO ile VM Medical Park Kocaeli Hastanesi protokol imzaladı

Kocaeli Ticaret Odası, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ile sağlık protokolü imzaladı

KOTO ile VM Medical Park Kocaeli Hastanesi protokol imzaladı

Kocaeli Ticaret Odası, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ile sağlık protokolü imzaladı

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:55
KOTO ile VM Medical Park Kocaeli Hastanesi protokol imzaladı
Oda üyelerinin, 1. dereceden yakınlarının, çalışanlarının ve oda personelinin birçok alanda ayrıcalıklı hizmet alabilmesi için çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapan Kocaeli Ticaret Odası, kısa bir süre önce ilimizde hasta kabulüne başlayan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’yle de sağlık anlaşması yaptı. Kocaeli Ticaret Odası’nda yapılan törende protokolü KOTO’yu temsilen Genel Sekreter Oktay Baltalı, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ni temsilen Pazarlama Uzmanları Duygu Kalyoncu Tosun ile Gürsel Pardün imzaladı. 
100'DEN FAZLA POLİKLİNİK, 60 HEKİM 
Oda Genel Sekreteri Baltalı, protokolün üyelere hayırlı olmasını dilerken, Pazarlama Uzmanı Gürsel Pardün, kurumun sağlık hizmetleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin geçtiğimiz Ağustos ayında hasta kabulüne başladığını hatırlatan Pardün şöyle konuştu; “Medical Park ailesi olarak, insanların hayatına dokunmak, onları önemsediğimizi göstermek için çıktığımız yolda çeyrek asırı geride bıraktık ve Türkiye’nin en büyük özel hastaneler grubu olduk. Şimdi ise değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışımızı Kocaeli’ye taşımış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 48 bin metrekare kapalı alanda 10 ameliyathane, 100'ü aşkın poliklinik, 214 yatak ve 60 hekimiyle Kocaeli'nin en büyük özel hastanesi olan kurumumuz, sunduğu üstün hizmet anlayışıyla kısa zamanda bölgenin referans hastanesi olmayı hedefliyor.” Detaylı bilgi için; 444 44 84

Son Güncelleme: 16.09.2015 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38