KOTO, TBMM’ye çıkarma yaptı

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, 26. Dönem Kocaeli Milletvekillerini ziyaret ederek ‘Kocaeli’nin sorunları ve çözüm önerileri’ isimli özel dosyayı sundu

KOTO, TBMM’ye çıkarma yaptı

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, 26. Dönem Kocaeli Milletvekillerini ziyaret ederek ‘Kocaeli’nin sorunları ve çözüm önerileri’ isimli özel dosyayı sundu

11 Aralık 2015 Cuma 11:37
 KOTO, TBMM’ye çıkarma yaptı
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fuat Berna, Mehmet Temizel, Murat Altun, Semih Barış, Şahin Kaya, Yusuf Koçak’ın yer aldığı KOTO heyeti 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde seçilen Kocaeli milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti. 
DOSYA SUNDULAR
Sırasıyla AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı ziyaret eden KOTO heyeti, odanın milletvekilleri için hazırladığı ‘Kocaeli’nin sorunları ve çözüm önerileri’ isimli özel çalışmanın genişletilmiş halini sundu. 
‘GÜNDEME GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Başkan Özdağ, 7 Haziran genel seçimleri öncesinde kentin ve Kocaeli iş dünyasının sorunları ile çözüm önerilerini içeren dosyayı milletvekili adaylarına sunduklarını ancak dosyayı daha da detaylandırdıklarını ifade ederek, “Ülkemizin, şehrimizin, iş dünyamızın ve ticaretimizin önündeki engelleri, beklentilerimizi ve bu engellerin aşılması için geliştirdiğimiz çözüm önerilerimizi içeren dosyayı vekillerimizle paylaşıyoruz. Çözümü noktasına kadar da gündeme getirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 
İŞ DÜNYASININ VEKİLLERİNE ZİYARET 
Milletvekilleri tarafından samimi karşılanan KOTO heyeti, iş dünyasından milletvekilliğine seçilen KOTO heyeti, Eskişehir Ticaret Odası eski Başkanı- AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve TÜMSİAD geçmiş dönem Genel Başkanı- AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert’e de konuk oldu.

Son Güncelleme: 11.12.2015 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38