banner28
banner23
banner36

KOTO’dan öğretmenlerine jest

‘Dünyada her şeye değer biçilebilir, ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Çünkü, onun eseri her şeydir ve hem de hiçbir şeydir.’

KOTO’dan öğretmenlerine jest

‘Dünyada her şeye değer biçilebilir, ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Çünkü, onun eseri her şeydir ve hem de hiçbir şeydir.’

01 Aralık 2015 Salı 14:13
KOTO’dan öğretmenlerine jest
KOTO’nun öğretmenleri 24 Kasım’ı kutladı
Kocaeli Ticaret Odası, ilimiz iş dünyasının ihtiyaç duyduğu ara elamanı yetiştirmek üzere kurduğu Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin fedakar eğitimcileri onuruna, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama yemeği düzenledi Temel değerlere ve ahilik kültürüne dayalı mesleki eğitim sistemiyle açıldığı günden bu yana Kocaeli iş dünyasının desteğini alan KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eğitimcileri, ilk 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Kocaeli Ticaret Odası tarafından, geleceğin iş dünyasını yetiştiren öğretmenler onuruna verilen kutlama yemeğine Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri; Fuat Berna, Yusuf Ziya Uludüz, meclis üyeleri; Avni Arıcan, Mikail Kayacı, Murat Barış, Ali Polat, Hasan Uğur Aydın, Alp Kayalar, Oktay Erişken, Bünyamin Dal, Bahattin Karaaslan, Halil Baylam, Ali Karslı, Yusuf Erenkaya, İsmail Uslu, Akın Doğan ve Necmi Bulut ile birlikte ev sahipliği yaptı. 
AİLELERİYLE BİRLİKTE YER ALDILAR 
KOTO Sosyal Tesisleri Beyt’ül Kebap’ta gerçekleşen kutlama yemeğine KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Bedel, okulun kurucu müdürü, 40 yıllık eğitimci Yusuf Çakır, biyoloji öğretmeni Aişe Emir, İngilizce öğretmeni Rabia Pir Evcimen, rehberlik öğretmeni Vildan Kansu, edebiyat öğretmeni Ekin Kaya, matematik öğretmeni Osman Oğuz, tarih öğretmeni Murat Arabacı, kimya öğretmeni Necla Tügen, fizik öğretmeni Üzeyir Kırver, biyoloji öğretmeni Mustafa Atalay, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Mehmet Akif Ağlamaz, mesleki gelişim dersi öğretmeni Ferhat Gülözlü, beden eğitimi öğretmeni Recep Karaaslan ile müzik öğretmeni Ömer Kiremitçi aileleriyle birlikte katıldı. 
‘SORUMLULUĞUNUZ ÇOK AĞIR’ 
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli iş dünyasının kendilerinden çok şey beklediğini ve sorumluluklarının çok ağır olduğunu vurgulayarak, “Bizler biliyoruz ki öğretmen güvenilir kişidir, öğrenci danışmanı, meslektaş ve toplumsal katılımcıdır. Ünlü filozof Sokrates’in dediği gibi “Dünyada her şeye değer biçilebilir, ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Çünkü, onun eseri her şeydir ve hem de hiçbir şeydir.” Ülkelerin kaderlerinde öğretmenler çok önemli roller oynar. Sizler de 2015 yılı Eylül ayı itibariyle çok önemli bir görevi üstlenmiş bulunmaktasınız. Kocaeli iş dünyası okulumuzdan, sizlerin yetiştirdiği bireylerden çok ümitli. Dolayısıyla sizlere de çok ağır bir sorumluluk düşüyor. Her biriniz itinayla değerlendirilerek bu göreve getirildiniz. Okulumuzun açılışının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen temel değerlere bağlı eğitim sistemimizle örnek olmaya başladık. Emekleriniz ve katkılarınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Kocaeli iş dünyasının geleceği sizlerin elinde şekilleniyor, öğrencilerimizi birer pırlanta gibi fedakarca işleyeceğinizden eminiz. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Son Güncelleme: 01.12.2015 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38