KOÜ'lü öğrencilerden boykot

KOÜ öğrencileri, 10 Ekim’de Ankara’da yaşanan bombalı saldırı ve hayatını kaybedenler nedeniyle dersleri boykot etti

KOÜ'lü öğrencilerden boykot

KOÜ öğrencileri, 10 Ekim’de Ankara’da yaşanan bombalı saldırı ve hayatını kaybedenler nedeniyle dersleri boykot etti

12 Ekim 2015 Pazartesi 11:40
 KOÜ'lü  öğrencilerden boykot

Geçtiğimiz cumartesi günü KESK, DİSK, TMMOB ve TTB’nin Ankara’da düzenlediği ‘Emek, Demokrasi ve Barış’ mitinginde peş peşe patlayan 2 bomba sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar için boykot düzenledi. Yaşanan olayın ardından kentimizde de protestolar boy göstermeye başladı. DİSK, KESK, TMMOB ve TTB ise 12-13 ekim tarihleri için genel grev kararı alırken, bugün de üniversite öğrencileri örgütlenerek, derse girmeme ve boykot yapma kararı aldı.

 HAYATI DURDURACAKLAR
Saat 10:00’da her öğrenci grubu kendi fakültesi önünde bir araya geldi. İletişim Fakültesi, İİBF, Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi’nden yaklaşık 200 kadar öğrenci kendi fakültelerinin önünde oturdu. Öğrenciler hep bir ağızdan, her fakülteden “Ankara faşizme mezar olacak”, “Barış, hemen şimdi” sloganları attı. Daha sonra ise öğrenciler İletişim Fakültesi’nden başlayarak her fakültenin önüne gelerek arkadaşlarıyla birleşen öğrenciler Sosyal Tesisler’e yürüdü. Sosyal Tesislerde toplanan grup 12:00’da yapılacak “Hayatı Durduruyoruz” sloganlı yürüyüş için beklemeye başladı.

Son Güncelleme: 12.10.2015 11:50
Anahtar Kelimeler:
BoykotKOU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38