Köy yolları ağır kış şartlarına hazırlanıyor

Yapılan çalışmalarla beton yola dönüştürülen köy yolları, ağır kış şartlarına uygun hale getirildi

Köy yolları ağır kış şartlarına hazırlanıyor

Yapılan çalışmalarla beton yola dönüştürülen köy yolları, ağır kış şartlarına uygun hale getirildi

08 Eylül 2015 Salı 11:17
Köy yolları ağır kış şartlarına hazırlanıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, yaz boyunca devam eden hummalı bir çalışmayla köy yollarını kış şartlarına hazır hale getirdiler. Ekipler, özelikler kış şartlarının daha çetin yaşandığı İzmit Umuttepe'nin arkasındaki köylerde bağlantılarıyla birlikte 26 km'lik yolu 2 şeritli beton yol yapımını tamamladı.
 2 ŞERİT BETON YOL
Kışın yağışlı dönemde zorlu koşullarla karşılaşan köy yolları artık soğuktan, kar ve yağıştan en az şekilde etkilenecek. Köy yollarında başlatılan beton yol çalışmasında İzmit Umuttepe'nin arkasında yer alan köy yolları da beton yola dönüştürüldü.  Derince Tahtalı-Terziler grup yolu üzerinde yer alan Geredeli, Kaynarca, Süverler, Kuylu, Bulduk, Terziler, Tatarahmet ve Tahtalı köy yollarında 18 km grup yolu 2 şerit beton yola dönüştürüldü.
 26 KM UZUNLUĞUNDA YOL
V kanal yağmur suyu kanalının da yapıldığı projede köy bağlantı yollarıyla birlikte beton yolların uzunluğu 26 km'yi buldu. Yol boyunca bariyer çakıldı ve çizgiler çizildi. Çalışmalar kapsamında 2 bin m3 taş duvar imalatı da yapıldı.

Son Güncelleme: 08.09.2015 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38