KSMMMO'dan 23'üncü geleneksel iftar

 Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 23'üncü geleneksel iftar buluşmasını önceki akşam İzmit'te bir restaurantta 450 davetli katılımında gerçekleştirdi.

KSMMMO'dan 23'üncü geleneksel iftar

 Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 23'üncü geleneksel iftar buluşmasını önceki akşam İzmit'te bir restaurantta 450 davetli katılımında gerçekleştirdi.

04 Haziran 2018 Pazartesi 12:53
KSMMMO'dan 23'üncü geleneksel iftar

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(KSMMMO) mesleki alandaki çalışmaları kadar sosyal alandaki etkinlikleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Geleneksel hale getirdiği iftar buluşmasının 23'üncüsünü önceki akşam gerçekleştiren KSMMMO, üyeleri ve davetlileriyle keyifli bir akşama imza attı. İftar sonrası konuşan KSMMMO Oda Başkanı Fikret Gökmen, "Geleneksek iftarımıza bu yıl da bizi kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bugün bu iftar vesilesiyle uzun zamandır görüşemediğimiz pek çok dostumuzla bir araya geldik ve çok mutlu oldum" dedi. Keyifli sohbetlerin edildiği iftar programında özel misafir olarak bulunan Kocaeli Huzurevi sakinleri şiir ve türkü okuyarak geceye renk kattı.

Antikkapı Restaurant'ta gerçekleştirilen programa KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, Oda Sekreteri Cengiz Tosun, yönetim kurulu üyelerinden Hamit Akbulut, Sait Aydın, Taner Öner ve Veysel Çelik'in yanı sıra; TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyelerinden Dr. Masum Türker, Ertuğrul Erdem ve Hayri Öztürk, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve grup müdürleri, Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Önder Yalçın, SGK İlçe Merkez Müdürleri, Sakarya SMMMO Başkanı Ertuğrul Kocacık ve yönetim kurulu, Düzce SMMMO Başkanı Remzi Ünal ve yönetim kurulu, Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyeleri'nden Abdurrahman Fettahoğlu ve Vasfi Haftacı, yeminli mali müşavirler,stajyerler ve mali müşavir yakınları olmak üzere 450 kişi katılım gösterdi.

 İftarda oruçların açılmasının ardından konuşan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, "Bu güzel günde, 23'üncü geleneksel iftar yemeğinde bir kez daha bir aradayız. Sizleri burada, bir arada görmek çok güzel. Bizler mali müşavirler olarak Aralık ayından bu yana çok yoğun çalışmalar içerisindeydik. Tam rahatladık derken şimdi önümüzde seçim ve muhtemelen sonrasında bir de referandum süreci gibi yoğun bir döneme girdik. Bu yoğun çalışma ve hayat temposunda birbirimizi göremiyoruz. Geleneksel iftarımıza bu yıl da bizi kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bugün bu iftar vesilesiyle uzun zamandır görüşemediğimiz pek çok dostumuzla bir araya geldik ve çok mutlu oldum. Önümüzdeki yıllarda tekrar bir araya gelmek nasip olur umarım" ifadelerini kullandı. Gökmen'in ardından kürsüye gelen TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Dr. MAsum Türker, "Dinimizin en güzel ibadetlerinden biri de oruç tutmak. Bunun yanında özellikle de Türk dünyasında kutsal Ramazan ayının, iftar sofralarının yeri başkadır. Bizler bu ayda iftar vesilesiyle bir araya gelerek hoş sohbetler ederiz. Bu buluşmalar belki uzun süredir görmediğimiz sevdiklerimizle olur ve bu sayede hasret gideririz. Bu akşam da bize yakışır bir iftar oldu. İftarımızı yaptık, özlediğimiz dostlarımızla görüştük ve hoş sohbetler ettik. Bu iftara katılanlar, Kocaeli ekonomisinin perde arkasındaki kişilerdir. Sizlere sağlık ve afiyet diliyorum. Sizler ülkenin en önemli sanayi şehirlerindne birinde mesleğinizi icra ediyorsunuz dolayısıyla hizmetleriniz ülke ekonomisini etkiliyor. Sizlere afiyet olsun ve Allah kabul etsin. Allah, hepimizin yolunu aydınlatmaya devam etsin" şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38