KTO’da Türkiye’de Gıda Ticareti Konuşuldu

Körfez Ticaret Odası (KTO) eğitim ve seminer organizasyonlarına Kasım ayında da hız kesmeden devam ediyor.

KTO’da Türkiye’de Gıda Ticareti Konuşuldu

Körfez Ticaret Odası (KTO) eğitim ve seminer organizasyonlarına Kasım ayında da hız kesmeden devam ediyor.

06 Kasım 2015 Cuma 16:27
 KTO’da Türkiye’de Gıda Ticareti Konuşuldu

Kasım ayı etkinlikleri kapsamında KTO Meclis salonunda dünya ticaretinde önemli bir paya sahip Bunge Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Direktörü Erman Erol’un sunumu ile Avrupa ile karşılaştırmalı olarak Türkiye’de gıda ticareti konulu seminer programı gerçekleştirildi.

Programa KTO Üyelerinin yanı sıra Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü Semra Koşumcu da katıldı.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, değişik sektörlerde üyelerden gelen taleplerin değerlendirilerek eğitim ve seminer programlarının organize edildiğini belirterek, “Bunge Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Direktörü Sayın Erman Erol’a bizlerle ve üyelerimiz ile paylaştığınız değerli bilgileriniz için teşekkür ediyoruz. Sektöründe öncü bir firmayı da Odamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu. Erol sunumunda, Türkiye’de ve Avrupa’daki gıda ticareti mukayesesi, rekabetçi piyasada şirketlerin hazırlık sürecinde lojistik, etkin satış ve pazarlama alanlarında neler yapması gerektiği konularına değindi ve ardından soru cevap kısmı ile program sona erdi. Program sonrasında KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, sunumu için Erman Erol’a teşekkür ederek Körfez Ticaret Odası adına hediye takdim etti.

 

Son Güncelleme: 09.11.2015 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38