Kütüphaneli otobüslerde ilk kitaplar Tazeoğlu’nun

Büyükşehir’in kütüphaneli otobüslerinde ilk olarak sevilen yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu’nun kitapları olacak

Kütüphaneli otobüslerde ilk kitaplar Tazeoğlu’nun

Büyükşehir’in kütüphaneli otobüslerinde ilk olarak sevilen yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu’nun kitapları olacak

11 Ekim 2015 Pazar 12:28
Kütüphaneli otobüslerde ilk kitaplar Tazeoğlu’nun

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni otobüslerindeki kütüphanelerde ilk olarak sevilen yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu’nun kitapları yer alacak. Tazeoğlu, Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarında yapılan çekilişle adları belirlenen 50 kişi için kitaplarını imzaladı. Bu kişilere kitapları en yakın zamanda ulaştırılacak.

 OTOBÜSTE KİTAP KEYFİ

Büyükşehir Belediyesi’nin yeni aldığı 200 adet doğalgazlı ve çevreci otobüsün en büyük özelliği kütüphaneye sahip olması. Otobüslerdeki kütüphanelerde Büyükşehir’in yayınlarının yanı sıra sevilen yazarların kitapları yer alacak.

 KALDIĞIN YERDEN DEVAM ET

Vatandaşlar yolculuk boyunca kitap okuduktan sonra, bir başka otobüste yine aynı kitabı bulup kaldıkları yerden okumaya devam edebilecek. Kütüphanelerde ilk olarak sevilen yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu’nun kitapları bulunacak.

 TAZEOĞLU KİTAPLARINI İMZALADI

Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarını takip eden ve paylaşımda bulunan vatandaşlar arasında yapılan çekilişle 50 kişi Tazeoğlu’nun imzalı kitabını almaya hak kazanmıştı. Tazeoğlu, şanslı okurları için kitaplarını tek tek imzaladı. Kahraman Tazeoğlu’nun kitapları isimleri belirlenen 50 kişiye ulaştırılacak.

 ŞANSLI 50 İSİM

Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla Kahraman Tazeoğlu’nun imzalı kitabını almaya hak kazananların isimleri ise şöyle;

Beyhan Gül, Kadir Aslı Kaplan, Halime Onaran, Elmadağ meltem, meral Salman, Melike Yıldız, Esad Dede, Ayten Bozkurt, Esra Çoksert, Aynur Budak, İlknur Çağıl, Hüseyin Odabaş, Murat Yıldız, Ümran Yavaş Tepecik, Ecemnur Erten, Ebruli Sanat, Erdal Öz, Erhan Kardaş, Ömer Altıntaş, Merve Arslan, Denis Çakmakli, Fatma Gümüş Altındağ, Nida Şükran Kirmaç, Betül Gülçiçek, Aziz Ötkür, Hacer Fatma Atilla, Beyza Arzu, Cengiz Oruç, Zehra Dereci, Betül Zeynep Yildiz, Ayhan Temel, Esra Dursun, Sema Akbaş, Ali Cenk Akgün, Serkan Nemutlu, İdris Çakmaz, Betül Pala Demir, Özlem Şehir Topal, Sevde Keskin, Deniz Karadağlı, Betül Çiftçi, Perihan Güney, Seda Ünür, İlkay Serdar Atça, Güleser Çırak, Özcan Özgür, Aynur Kaşhan, Emine Atış, Buşra Aydın, Buse Güven.

Son Güncelleme: 11.10.2015 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38