MALUM SEN YİNE MEMURUN OCAĞINA İNCİR AĞACI DİKTİ

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Derince Eğitim, Araştırma Hastanesi ile Körfez Devlet Hastanesi Temsilcileri ile toplantı yaptı.

MALUM SEN YİNE MEMURUN OCAĞINA İNCİR AĞACI DİKTİ

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Derince Eğitim, Araştırma Hastanesi ile Körfez Devlet Hastanesi Temsilcileri ile toplantı yaptı.

01 Kasım 2015 Pazar 11:03
MALUM SEN YİNE MEMURUN OCAĞINA İNCİR AĞACI DİKTİ
Toplu Sözleşmeyi Sert Dille Eleştirdi. 
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker. Şube Başkan Yardımcıları Arif Ovalı, Umur Birol, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş Temsilcisi Tahir  Saklaman Temsilci Mehmet Sadık Zafer, Tuncay Kazan, Esra Çolak, Körfez Devlet Hastanesi Temsilcisi Bilal Arıcıoğulları’nın katılımı ile toplantı yaptı. 2016 ve 2017 yılları arasında Kamu Görevlilerine yapılacak ekonomik ve sosyal artışlar hakkında Hükümet ile Ortağı Malum Sen arasında yapılan toplu sözleşme hakkında temsilcileri bilgilendiren Şube Başkanı Çeker; Malum Sen yine memurun ocağına incir ağacı dikti. Diyerek yapılan toplu sözleşmeyi sert dille eleştiren Şube Başkanı Çeker; Çalışma hayatındaki değişiklikler hakkında temsilcilere açıklamalarda Çeker; Malum Sen Memuru Enflasyon Canavarına Kurban Etmiştir.              Şube Başkanı Hükümet ile Hükümetin ortağı Malum Sen Arasında yapılan Toplu Sözleşmede 2016 ve 2017 yılları için Kamu Görevlilerine yapılan zam ve sosyal Haklar hakkında açıklamada bulunan Başkan Çeker; Kamu Çalışanları adına  Ağustos ayında Hükümet ile Toplu Sözleşme masasına oturan Malum Sen memurun yanında yer alması gerekirken hükümetin yanında saf  tutmuştur. Diyen Çeker; Malum Sen memuru enflasyon canavarına kurban etmiştir. Alışkanlıklarını bırakamayan  Malum Sen 2013 yılında yapılan Toplu Sözleşmede de 2014 yılı zamları içinde hükümetten enflasyon farkı istemeyerek memuru ömür boyu bir ekonomik kaybının olmasına sebebiyet vermiştir. Dedi,
2016 Yılında Memurun Alacağı Zam Cebine Girmeden Enflasyon Karşısında Eridi. 
Çeker; 2013 yılında yapılan Toplu Sözleşmedeki hatasını  bu sene yapılan Toplu Sözleş Masasın dada  tekrarlayan Malum Sen 2016 yılında Kamu Çalışanlarına yapılacak zam artışları için de enflasyon farkı istemeyerek memuru yükselen enflasyona karşı korumasız bırakarak hükümetten yana tavır almıştır. Dedi. Çeker; Memur 2016 yılında alacağı zam daha cebine girmeden enflasyonun hızla yükselmesi, vergi dilimlerinin yükseltilmesi ve eylül ayında sosyal güvenlik pirim kesinti oranlarının yükseltilmesi ile memur maaşları azaldı. Dedi. Başkan Çeker; 2016 yılında memurun alacağı zam cebine girmeden enflasyon karşısında eridi. Kamu çalışanları Es, dost hatırına sendikalara üye oldukları takdirde bu mağduriyetleri artarak devam edecektir. Diyen Çeker; Mağdur olmamak için Kamu çalışanları artık uyanık olmak zorundalar, Kendileri için çalışan sendikalara üye oldukları takdirde mağdur olmazlar dedi. 
   BASIN BUROSU
   TÜRK SAĞLIK SEN KOCAELİ ŞUBE

Son Güncelleme: 01.11.2015 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38