banner28
banner23
banner36

Merkez Semt Polikliniği değişiyor

İzmit Seka Devlet Hastanesi Merkez Semt Polikliği’nin 3’ncü katında hizmet veren Diş Kliniği, bugünden itibaren Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı Semt Polikliniği olarak hizmet vermeye başladı.

Merkez Semt Polikliniği değişiyor

İzmit Seka Devlet Hastanesi Merkez Semt Polikliği’nin 3’ncü katında hizmet veren Diş Kliniği, bugünden itibaren Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı Semt Polikliniği olarak hizmet vermeye başladı.

11 Ocak 2016 Pazartesi 17:29
Merkez Semt Polikliniği değişiyor

 İzmit Seka Devlet Hastanesi Merkez Semt Polikliği’nin üçüncü ve dördüncü katında bulunan Diş Polikliğini Bölümü, üçüncü katta bir araya getirilerek Kartepe’de bulunan Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı hale getirildi. Yenilenen polikliniğin açılışı, düzenlenen kokteyl ile yapıldı.

 AÇILIŞA İLGİ BÜYÜK OLDU

Düzenlenen poliklinik açılışına Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Kartepe Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Özcan Tekin, Kartepe Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Ali Karaaslan, diş hekimleri ve görevliler katıldı.

GENEL SEKRETER ERGÜNEY BİLGİ VERDİ

Yapılan değişikliğin ardından geçtiğimiz günlerde hizmete giren diş polikliniğinde 7 diş ünitesi bulunuyor. 7 diş hekimi, 7 ünite yardımcısı, 3 temizlik görevlisi ve iki idarecinin hizmet vereceği poliklinikte diş çekimi, röntgen, diş dolgusu, kanal tedavisi, sabit ve hareketli protez gibi işlemler gerçekleştirilebilecek. Polikliniği gezdikten sonra basına açıklama yapan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, İzmit Seka Devlet Hastanesi Merkez Semt Polikliği ile ilgili önemli bilgiler verdi.

 “HASTANENİN ADI DEĞİŞECEK”

Ergüney, “Daha profesyonel hizmet için böyle bir yenilenme yapıldı. İşbirliği anlamında güzel bir örnek olacağını düşünüyorum. Bu örneğin başka uygulamalarını da başka hastanelerde yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonra adı Seka Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği olacak. Bu binanın en üst katında da son derece teferruatlı, son teknoloji makinelerin bulunduğu bir fizik tedavi merkezi yapılacak. Diğer katlardaki tüm cihazlar yenilenecek. Hekim sayısı 20’ye çıkarılacak. Kızılay ile birlikte de önümüzdeki süreçte bu sayıyı 30’a çıkarmayı planlıyoruz. Bir de Kolaylık Polikliniği açacağız. Burada, vatandaşların ilaç yazdırma isteklerine, diyabet şeker gibi hastalıkların basit tetkiklerinde hizmet alabileceği hizmet sunacağız” ifadelerini kullandı.

 MESAİ SAATİ 21.00’E KADAR UZAYACAK

Önümüzdeki dönemlerde mesai saatlerinde düzenleme yapacaklarını belirten Ergüney, “Merkezde bulunan bu polikliniğin hizmet saatlerini 20.00-21.00’e kadar uzatmayı planlıyoruz. Bu proje gerçekleştirildiğinde vatandaşlarımız işten çıktıktan sonra da hizmet alabilecekler. Seka Devlet Hastanesi Merkez Semt Polikliniği, İzmit’in merkezinde yer alan halkın tercih ettiği bir poliklinik haline gelecek” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 11.01.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38