MHP'li Sarıkaya kaza geçirdi!

MHP İzmit İlçe eski yöneticisi Ercan Sarıkaya dün Değirmendere'de meydana gelen kaza sonucu ağır yaralandı.

MHP'li Sarıkaya kaza geçirdi!

MHP İzmit İlçe eski yöneticisi Ercan Sarıkaya dün Değirmendere'de meydana gelen kaza sonucu ağır yaralandı.

01 Ocak 2016 Cuma 16:11
 MHP'li Sarıkaya kaza geçirdi!

MHP İzmit İlçe eski yöneticisi Ercan Sarıkaya dün Değirmendere’de geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı. Bir ayağı kopan diğer ayağı ise kırılan Sarıkaya geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı.

AYAĞI SIKIŞTI

Dün Değirmendere'de  buzlanma sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 40 araç birbirine girdi. Savaş alanına dönen yolda birçok vatandaş yaralandı. Meydana gelen kazada MHP İzmit İlçe eski yöneticisi Ercan Sarıkaya’da ağır yaralandı.  Ortağı Murat Altınsoyu’nun kullandığı araçta eşi Ayşe Sarıkaya ile birlikte Değirmendere’ye yılbaşı kutlaması için giden Sarıkaya, meydana gelen zincirleme kaza sonucunda ayağı sıkıştı.

YOĞUN BAKIMDA KALACAK

Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile bir ayağı kopan ve diğer ayağı ise kırılan Sarıkaya Umuttepe’de ameliyata alındı. Gerçekleşen ameliyat sonrası Sarıkaya’nın kopan ayağı dikildi, kırılan ayağı ise alçıya alındı. Zorlu ameliyat sonrası ağrılarından dolayı Sarıkaya, yoğun bakıma alındı. Kazada yer alan Murat Altınsoyu ve eşi Ayşe Sarıkaya’nın ise sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.01.2016 16:18
Anahtar Kelimeler:
Ercan Sarıkaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38