Milletvekili Şeker Erzulumluları Ziyaret Etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker önceki gün Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Düzenlenen toplantıda AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut ve İlçe Başkanı Ahmet Ark hazır bulundu

Milletvekili Şeker Erzulumluları Ziyaret Etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker önceki gün Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Düzenlenen toplantıda AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut ve İlçe Başkanı Ahmet Ark hazır bulundu

14 Mart 2014 Cuma 11:23
Milletvekili Şeker Erzulumluları Ziyaret Etti
 AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker önceki gün Erzulumlular Derneği’ni ziyaret etti. Organizasyonda AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı Ahmet Ark, ilçe yöneticileri, Meclis üyesi adayları ve çok sayıda dernek üyesi hazır bulundu. Son dönemdeki olayların Türkiye’nin gelişimini engellemeye yönelik girişimler olduğunu belirten Milletvekili Şeker, “Geçmişte uyguladıkları yöntemleri bu gün de uygulamaya çalışıyorlar. Ama millet arkamızda. Halkımız her şeyin farkında” şeklinde konuştu.

 

GEÇMİŞTE YAPTIKLARINI BİLİYORUZ
Dış güçlerin Türkiye’de büyük bir oyun oynamaya çalıştıklarını söyleyen Şeker, “Geçmişte Adnan Menderes’e neler yaptıklarını biliyoruz. Özal ve Erbakan’da bunun en açık örnekleri. Bunları 28 Şubat ve 17 Aralık’ta da denediler. Ama millet arkamızda. Halkımızın desteği ile bu ülkeyi kaosa sürükleyemeyecekler. Onun için 30 Mart seçimleri bizler için çok önemli. Bizler onlara en büyük cevabı sandıklarda vermeliyiz. Milletimiz bu olayların amacını gördü. Türkiye’nin büyümesini ve gelişmesini önleyemeyecekler” dedi.

 

MİLLET HER ŞEYİN FARKINDA

Derince’de hizmete devam edeceklerini belirten AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, “Geçmişte hizmete sunduğumuz projelerimizi herkes tarafından biliniyor. Bu deneyimle yeniden göreve gelmek için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizde yeni projelere imza atacağız. İstikrar sürmeli ki bizlerde güçlü bir şekilde Derince’mize hizmet edebilelim. Bu noktada halkımıza büyük iş düşüyor. Milletimizin her şeyin farkında olduğunu biliyoruz. Halk yanımızda olduğu sürece ilerlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

YENİ HİZMET KONGRE MERKEZİ

Belediye Başkan Adayı Bulut, “Tarlada yüzü olanın harmanda yüzü olur. Bizler bunu bilerek sizlere geliyoruz. Hizmet ettik ki buralara gelebiliyoruz. Yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Yapılacak iki viyadükle Çenedağ Mahallesi’nden Şirintepe’ye bir yol inşa edeceğiz. Bu çalışma ile mahalleler arasındaki ulaşım ağı oldukça rahatlayacak. Konferans salonları ve kongre merkezleri inşa edeceğiz. Sosyal kültür merkezlerini hizmete sunacağız. En önemlisi de 20 metrelik yolu tamamlayacağız” diye aktardı. 

Son Güncelleme: 14.03.2014 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38