Milli İrade kazanacak

Eşi Behiye hanımla birlikte Gübretaş İlk Öğretim Okulu’nda oyunu kullanan Başkan Karaosmanoğlu, “Sonuç ne olursa olsun Milli İrade kazanmıştır” dedi

Milli İrade kazanacak

Eşi Behiye hanımla birlikte Gübretaş İlk Öğretim Okulu’nda oyunu kullanan Başkan Karaosmanoğlu, “Sonuç ne olursa olsun Milli İrade kazanmıştır” dedi

10 Ağustos 2014 Pazar 13:13
Milli İrade kazanacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandı. Gübretaş İlk Öğretim Okuluna eşi Behiye hanımla gelen Başkan Karaosmanoğlu, oyunu 1079 numaralı sandıkta verdi.
VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Gübretaş İlk Öğretim Okulu bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, sandık görevlilerine de kolaylıklar diledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin huzur ve barış içerisinde geçmesini arzuladığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki Kocaelimizde de en ufak bir olay yaşanmadan bu seçim dönemini atlatacağız” dedi.
TARİHİ BİR GÜNE TANIKLIK EDİYORUZ
Cumhurbaşkanının ilk kez halk tarafından seçildiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu tarihi güne tanıklık etmekten çok mutluyum. Çocuklarımıza, torunlarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras milli iradedir. Bugün yapılacak olan seçimlerde sonuç ne olursa olsun tarihimizin yazacağı ilk şey milli iradenin kazanmış olduğudur. Halkımız da tercihi görüşü ne olursa olsun sandığa giderek iradesine sahip çıkmalıdır” ifadelerini kullandı.
BUGÜN KAZANAN OLMAZSA?

Bugün yapılan olan seçimlerde yüzde 50’nin üzerince oy alan çıkmazsa 24 Ağustos Pazar günü en çok oyu alan iki aday tekrar yarışacak ve cumhurbaşkanı belli olacak.


Son Güncelleme: 11.08.2014 13:39
Anahtar Kelimeler:
KazanacakMilliİrade
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38