banner28
banner23
banner36

Minikler Bilim Merkezi’nde

Kocaeli Bilim Merkezi’nde Cuma günü 4-6 yaş grubuna yönelik atölye çalışması yapılacak

Minikler Bilim Merkezi’nde

Kocaeli Bilim Merkezi’nde Cuma günü 4-6 yaş grubuna yönelik atölye çalışması yapılacak

10 Aralık 2015 Perşembe 11:10
 Minikler Bilim Merkezi’nde
Kocaeli Bilim Merkezi tarafından düzenlenen okul öncesi (4-6 yaş) gurubuna yönelik atölye çalışmaları devam ediyor. TÜBİTAK tarafından aylık çıkarılan “Meraklı Minik” adlı dergide yer alan konuların işlendiği atölye çalışmalarına 10 öğrenci katılıyor. Aralık ayı atölye çalışması Cuma günü (11 Aralık) yapılacak.

 

CUMA GÜNLERİ

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Bilim Merkezi, ilkokul-ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra okul öncesi minikler için de atölye çalışmalarına devam ediyor. TÜBİTAK tarafından çıkarılan “Meraklı Minik Dergi” ile aynı adı taşıyan atölye, ayda bir kez Cuma günleri 15: 00-16: 00 saatleri arasında yapılıyor.

 

İSKELET SİSTEMİ ANLATILACAK

“Meraklı Minik Dergi ”de o ay yer alan konunun işlendiği atölyede bu ay “İskelet Sistemi” anlatılacak. Maket model üzerinde uzman eğitmenler eşliğinde yapılacak olan çalışmalara 10 minik katılacak. Konu ile alakalı etkinlikler de yapılacak. Atölye çalışmalarına katılmak için 0 262 325 75 59 no’lu telefondan randevu alınması gerekiyor.

 

Son Güncelleme: 10.12.2015 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38