Minikler Hayvanları çok sevdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Yolu üzerinde yaptırılan Sokak Hayvanları Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini Doğa Koleji’nde okuyan 250 öğrenci ziyaret etti

Minikler Hayvanları çok sevdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Yolu üzerinde yaptırılan Sokak Hayvanları Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini Doğa Koleji’nde okuyan 250 öğrenci ziyaret etti

10 Ekim 2014 Cuma 10:32
Minikler Hayvanları çok sevdi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Yolu üzerinde yaptırılan Sokak Hayvanları Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğrencileri ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Osman Poyraz, Veteriner Şube Müdürü Feyzi Karabıyık, Doğa Koleji Müdürü Ali Rıza Gündoğdu, sınıf öğretmenleri ve öğrencilerin katılımlarıyla Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezini gezdi. Barınakta köpeklere uygulanan tedavi ve eğitim yöntemlerini inceleyen grup daha sonra köpeklere mama vererek gezilerini tamamladı.

RÖNTGEN ÇEKİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezini gezen çocuklar Ameliyathane, Ultrason odası, Röntgen odası, Eczane, Laboratuvar ve köpeklerin bulunduğu alanları gezerek merak ettikleri konular ile ilgili Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr.Osman Poyraz’dan detaylı bilgi aldılar. Daha sonra trafik kazası geçiren bir köpeğin ultrason cihazında kırık bacağının röntgenin çekilmesini ve teşhis konulmasını izlediler.

BİR KAP BİR MUTLULUK

Doğa Koleji öğrencileri tarafından başlatılan bir kap bir mutluluk mama toplama kampanyası için toplanan mamaları Rehabilitasyon merkezine getiren grup mamaları bağışladı. Yaptıkları kampanyanın amacına ulaşmasının mutluluğu gözlerinden okunan gruba Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Osman Poyraz teşekkür etti. Poyraz ‘’ Yaptığını çok anlamlı ve gurur verici bir şey sizlere tek tek teşekkür ediyorum ‘’ dedi. Daha sonra Doğa Koleji öğrencileri getirdikleri mamalar ile hayvan dostlarına kendi elleriyle yemeklerini vermenin mutluluğunu yaşadılar.

Son Güncelleme: 10.10.2014 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38