Miniklerden İzci Kampı’na yoğun ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıt Spor Kulübü İzcileri 23 Nisan Uluslararası Çocuk Fuarında kamp kurdu

Miniklerden İzci Kampı’na yoğun ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıt Spor Kulübü İzcileri 23 Nisan Uluslararası Çocuk Fuarında kamp kurdu

25 Nisan 2014 Cuma 12:57
Miniklerden İzci Kampı’na yoğun ilgi

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Eğitim ve Eğlence Şenliği’nde kamp kurdu. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği kamp alanı günün her saati yoğun ilgi görüyor. İzcilik hakkında tüm bilgilerin verildiği ve doğal yaşam alanı gibi tasarlanan kamp alanında izcilik ile ilgili her türlü detay düşünülmüş durumda. Kağıt Spor Kulübü izcileri, tırmanma duvarı, denge rampası ve kamp çadırlarıyla doğadaki hayatı fuara taşıdı.

 

İZCİ OLMAK İSTEYEN ÇOK

Fuar sayesinde, inek şaban filmlerinden kaynaklı izcilikle ilgili olumsuz imajın yıkıldığını söyleyen İrem Deniz ve Şeydanur Gönül, aileler ve çocukların fuar sayesinde izciliği tanıdığını ve kendileri için fuarın oldukça verimli geçtiğini belirttiler. İlk gün 70 kişiyi izcilik klubüne kaydettiklerini söyleyen izci kızlar, standı ziyaret edenlerin doğada eğitim kamplarını merak ettiklerini söyledi.

Fuar boyunca görev alan herkesin gönüllü katılımla yer aldığını söyleyen izci kızlar, izciliğin tamamen gönüllülük esasıyla yapılabilecek, doğa sevgisi olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 25.04.2014 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38