Ne sanayiden ne de çevreden vazgeçmeyiz

Başkan Karaosmanoğlu, Sarkuysan Fabrikası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Ne sanayiden ne de çevreden vazgeçmeyiz

Başkan Karaosmanoğlu, Sarkuysan Fabrikası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu

12 Ekim 2014 Pazar 13:07
Ne sanayiden ne de çevreden vazgeçmeyiz
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de bulunan Sarkuysan Fabrikası’nı ziyaret etti. Genel Müdür Yardımcısı Sevgür Arslanpay        ve İdari İşler Müdürü Sabri Atilla       tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, fabrikada incelemelerde bulunarak işçilerle yemek yedi. 

“YATIRIMLAR İÇİN KOLAYLIK SAĞLIYORUZ”

Yeni yatırım alanların oluşması için kolaylıklar sağladıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ne sanayiden ne de çevreden vazgeçemeyiz. Fabrikalarımızı üretim ve istihdam açısından önemsiyoruz. Aynı zamanda çevremizi de korumaya çalışıyoruz. El birliğiyle daha yaşanabilir bir Kocaeli’yi oluşturma çabasındayız” dedi.

ÜRETİM KAPASİTESİ 200.000 TON/YIL

Genel Müdür Yardımcısı Sevgür Arslanpay, Sarkuysan adının SARraf, KUYumcu ve SANatkar kelimelerinin ilk 3 harflerinin birleştirilmesinden türetildiğini belirterek, Gebze ve Darıca Bölgesinde 180 dönüm arazide 77.000 m2 kapalı alanda elektrolitik bakır ve mamulleri, bakır boru ve bakır lama üretimi yaptıklarını vurguladı. Kuruluşun başlangıçta 10.000 ton/yıl olan üretim kapasitesinin bugün 200.000 ton/yılın üzerine çıkararak bir dünya ölçeğine ulaştığını söyleyen Arslanpay, şirketin sanayileşme tarihimizde özel bir yeri bulunduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 13.10.2014 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38