Nuh Çimento genel müdürü değişti

Nuh Çimento’da önemli atama...

Nuh Çimento genel müdürü değişti

Nuh Çimento’da önemli atama...

12 Kasım 2015 Perşembe 12:59
 Nuh Çimento genel müdürü değişti
Nuh Çimento’da genel müdürlük görevini yürüten M.Hayrettin Şener’in yerine uluslararası alanda önemli sektör tecrübesi olan Dr.Sinan Urhan getirildi 
SİNAN URHAN KİMDİR?
Ankara TED mezunu olan Dr. Sinan Urhan, Hacettepe Üniversitesi Maden Mühendisliği diploması almıştır. Daha sonra uygulamalı bilim alanında saygın bir yeri olan Paris Madencilik Okulu’ndan Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini almıştır. Lafarge bünyesine bağlı Fransa, Çin, Mısır ve Türkiye çimento üretim tesislerinde uzun süreli üst düzey yöneticiliklerde bulunmuştur. İleri düzeyde İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Nuh Çimento ve grubun sektördeki ayrıcalıklı konumuna değer katacak önemli bir değişim olarak nitelenen bu atama; sektörün gelişimi açısından da kayda değer bir gelişme olarak yorumlanmaktadır.

Son Güncelleme: 13.11.2015 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38