Oğlu IŞİDE katılan babaya ikinci şok!

Oğlunun canlı bomba olmasından korkup tutuklanmasını isteyen baba ikinci şoku yaşadı. Evden kaçan oğlunun ağabeyi bu sabah IŞİD'e adam gönderdiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Oğlu IŞİDE katılan babaya ikinci şok!

Oğlunun canlı bomba olmasından korkup tutuklanmasını isteyen baba ikinci şoku yaşadı. Evden kaçan oğlunun ağabeyi bu sabah IŞİD'e adam gönderdiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

30 Ekim 2015 Cuma 10:40
 Oğlu IŞİDE katılan babaya ikinci şok!
Gebze'de bu ay başında evden ayrıldıktan sonra, kandırılarak IŞİD terör örgütüne katılmak üzere 3 arkadaşıyla birlikte Suriye'ye götürüldüğü ileri sürülen 19 yaşındaki Serkan Uzun'un babası Bekir Uzun, bu sabah ikinci bir şok yaşadı. Baba Bekir Uzun'un "Oğlumu canlı bomba yapacaklar. Onu yakalayıp tutuklayın. Cezaevi daha emin" diyerek yardım istediği genci, Suriye'ye gönderdikleri iddiasıyla aralarında büyük ağabeyinin de bulunduğu 5 kişi bu sabah gözaltına alındı. 4 şahsın Gebze Beylikbağı bölgesinde, diğer şahsın ise Darıca'da gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.
 
IŞİD'E ADAM GÖNDERMEKTEN...
Ailesi Gebze'de oturan ve iş aramak için 1 Ekim'de evden çıktıktan sonra kanlı örgüte militan temin eden kişiler tarafından kandırılarak 3 arkadaşı ile birlikte Suriye'ye götürüldüğü ileri sürülen 19 yaşındaki Serkan Uzun ile ilgili soruşturma tamamlandı. Baba Bekir Uzun'un, 'Canlı bomba' olmasından korkup devletin tutuklamasını ve koruma altına almasını istediği Serkan Uzun'u, aralarında ağabeyinin de bulunduğu IŞİD sempatizanlarının Suriye'ye gönderdikleri ileri sürüldü.
 
EMNİYETTE İTİRAF ETTİ

Polis, bu sabaha karşı gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında gencin adı açıklanmayan ağabeyinin de bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Baba Bekir Uzun'un ise, büyük bir şaşkınlık yaşadığı ve yakın çevresine, büyük oğluna iftira atılmış olabileceğini, buna inanmak istemediğini söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan 5 kişiyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Öte yandan IŞİD'e katılan gencin ağabeyinin emniyetteki sorgusunda kardeşi Serkan Uzun'u IŞİD'e gönderdiğini itiraf ettiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.11.2015 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38