Öğrenciler gençlik kamplarında stres atıyor

Büyükşehir’in Aytepe Kampı yaz-kış gençleri ağırlıyor

Öğrenciler gençlik kamplarında stres atıyor

Büyükşehir’in Aytepe Kampı yaz-kış gençleri ağırlıyor

11 Ocak 2016 Pazartesi 11:09
Öğrenciler gençlik kamplarında stres atıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Gençlik Kampları, kışın da gençleri ağırlamaya devam ediyor. Yuvacık Aytepe mevkiinde, 1050 metre yükseklikte bulunan kampta gençler, şehrin gürültüsünden uzakta, iki gece üç günlüğüne de olsa doğada yaşamanın güzelliklerini tadıyorlar. 

 

KAMP ATEŞİNDE MARŞLAR SÖYLEDİLER

Öğrenciler, doğa yürüyüşleri, voleybol ve paintball gibi eğlenceli sporların olduğu kampta, bol bol temiz hava alıp, stres atılıyor. Akşamları yakılan kamp ateşinin etrafına toplanan gençler, söyledikleri gençlik marşları ve şarkılarla eğleniyor.

 

TEKNOLOJİDEN UZAKTA KAFAMIZI DİNLENDİRİYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Kampları ile doğanın farkına vardıklarını söyleyen lise öğrencisi Gülnihal, ‘’Burada internetten, teknolojiden uzak olduğumuz için doğal güzelliklerin farkına varıyoruz. Kısa süreliğine de olsa temiz hava alıp kafamızı dağıtıyoruz. Bu doğal güzelliklerin içerisinde arkadaşlarımızla birlikte olmak da ayrı bir güzellik katıyor” dedi.

 

GÖKYÜZÜNDEKİ YILDIZLARI FARKETTİK

Şehir hayatından uzak olmanın güzel ve dinlendirici olduğunu belirten lise öğrencisi Halenur Göksu, “Şehirdeki ışık kirliliğinden gökyüzünü bile fark edemiyormuşuz. Buraya geldiğimizde gece yıldızları fark ettik, bu çok iyi geldi bize” şeklinde konuştu.

 

BURASI AİLEME OLAN ÖZLEMİMİ UNUTTURDU

Kampın kafa dağıtmak için güzel bir ortam olduğunu söyleyen lise öğrenci Bihter Özkurt, “Arkadaşlarımızla güzel vakit geçirdik. Sabah yürüyüşleri iyi geldi. Ormanda yürüyüş yaparken stres atmak için bağırmak içimizi ferahlattı’’ ifadesini kullandı. Eskişehir’den Kocaeli’ne okul için gelen Özkurt; “Eskişehir’de bu tür etkinlikler olmuyor. Burada, öğrenciler için faydalı olan böyle eğlenceli etkinliklerin olması çok güzel bir şey. Ailem uzakta olduğu için arkadaşlarımla birlikte bu güzel ortamda vakit geçirmek aileme olan özlemimi de unutturuyor. Kampı bizlere sunan yetkililere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 11.01.2016 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38