banner28
banner23
banner36

Oyuncak Müzesine ilgi büyük

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılan ülkelerin getirdikleri oyuncaklar sergileniyor

Oyuncak Müzesine ilgi büyük

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılan ülkelerin getirdikleri oyuncaklar sergileniyor

25 Nisan 2014 Cuma 13:28
Oyuncak Müzesine ilgi büyük
 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Uluslararası Kocaeli Eğitim Eğlence ve Bilim Fuarı çocuk cıvıltıları ile muhteşem görüntüler ortaya koyuyor. Bu yıl 6.’sı düzenlenen Çocuk Festivali’nde her yıl olduğu gibi bu yılda farklı ülkelerden çocukların getirdiği oyuncaklar festivale gelen kişiler için sergileniyor. Her sene 41 ülke çocuklarının yanlarında getirdiği oyuncakların sergilendiği Müze, her ülkenin kendi kültür ve yaşayışını yansıtması ile dikkat çekiyor.  

 

ÜLKELERİ YANSITIYOR

Oyuncak Müzesi bu sene 4. kez sergileniyor. İlki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Oyuncak Müzesi’ne her sene farklı oyuncaklar dahil oluyor.Meksika, Nijerya, Venezuella gibi birçok  Ülkenin kendi kültürleri, yaşayış biçimlerini yansıtan oyuncaklar renkli görüntüler ortaya çıkarıyor. İlerleyen yıllarda uluslararası fuarda sergilenen oyuncakların yer aldığı bir müze yapılacak.

Son Güncelleme: 25.04.2014 13:29
Anahtar Kelimeler:
IlgiBüyükOyuncakMüzesine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38