banner28
banner23
banner36

Özak ‘’Kentimiz büyük meydanlara kavuşuyor’’

Başkan Vekili Yük. Mimar Zekeriya Özak, Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin yönetim kurulu ile bir araya geldi

Özak ‘’Kentimiz büyük meydanlara kavuşuyor’’

Başkan Vekili Yük. Mimar Zekeriya Özak, Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin yönetim kurulu ile bir araya geldi

08 Haziran 2015 Pazartesi 12:40
 Özak ‘’Kentimiz büyük meydanlara kavuşuyor’’

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Kocaeli İşadamları Derneği (KOSİAD) Başkanı Gürol Ciğerdelen ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. İzmit’in büyük meydanlara kavuşacağını söyleyen Özak, “İzmit eski valilik yıkılarak altına otopark üstüne de Kent Meydanı yapılacak. Perşembe Pazarı alanı da altı otopark üstü meydan olarak planlandı” dedi.

 YENİ YÖNETİME BAŞARILAR

Başkan Vekili Özak’ın makamına gerçekleşen nezaket ziyaretine KOSİAD Başkanı Gürol Ciğerdelen, Başkan Yardımcısı Erkan Karacan, yönetim kurulu üyeleri Volkan Yılmaz, Yalçın Ergen ve Mehmet Aysel katıldı. Başkan Vekili Özak, Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.

 KENTİMİZİN GELECEĞİNİ BERABER BELİRLİYORUZ

Kendisini ziyarete gelen KOSİAD yönetim kurulunu tebrik eden Özak, ‘’Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. Bizler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanayicilerimizin ve iş adamlarımızın yanındayız. Sizler ticaret yaparak kent ve ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Ülkemizin ve kentimizin geleceğini beraber belirliyoruz. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

 KOCAELİ’NE BÜYÜK PROJELER

Başkan Vekili Özak, KOSİAD yönetimine önemli açıklamalarda bulundu. Kocaeli’ne yapılacak projeleri anlatan Özak, “Eski valilik binası yakın zamanda yıkılarak, alt katına otopark üstüne ise kent meydanı yapılacak. Yeni valilik önüne ise D-100 üzerinden 42 Evler mevkiine modern üst geçit yapılacak. Perşembe Pazarı alanına yapacağımız yer altı otoparkı ve kent meydanı ile kentimiz rahat bir nefes alacak” dedi.

AKÇARAY VE METRO YOLDA

Özak, “Önümüzdeki dönemde Seka Park ile Otogar arasına 11 duraklı Akçaray adında tramvay hayata geçiyor. Öte yandan Körfez ilçemizden başlayarak Kartepe ilçemize kadar giden, tüm kent ulaşımını rahatlatacak proje çalışmalarına başlandı” ifadesini kullandı.

DESTEĞİNİZİ HİSSETMEK ÖNEMLİ

Başkan Vekili Özak’ı ziyaretinde konuşan dernek başkanı Ciğerdelen, ‘’Sizlerin yanımızda olduğunu bilmek bizleri gururlandırıyor. Kentimiz ve ülkemiz için çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz ‘’ açıklamasını yaptı.

 

Son Güncelleme: 08.06.2015 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38