banner28
banner23
banner36

Özdağ: Hak edilmiş tüm tebrikler hepimizin

Kocaeli Ticaret Odası’nın 2015 Yılı 2. Müşterek Komite Toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Odanın 2 yıllık çalışmalarının anlatıldığı filmin ilk gösteriminin de yapıldığı organizasyonda konuşan Başkan Özdağ, “Odamız, her bir üyesinin emeği ve desteğiyle başarılı projeler hayata geçirdi. Hak edilmiş tüm tebrikler hepimizin” dedi

Özdağ: Hak edilmiş tüm tebrikler hepimizin

Kocaeli Ticaret Odası’nın 2015 Yılı 2. Müşterek Komite Toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Odanın 2 yıllık çalışmalarının anlatıldığı filmin ilk gösteriminin de yapıldığı organizasyonda konuşan Başkan Özdağ, “Odamız, her bir üyesinin emeği ve desteğiyle başarılı projeler hayata geçirdi. Hak edilmiş tüm tebrikler hepimizin” dedi

31 Aralık 2015 Perşembe 12:28
 Özdağ: Hak edilmiş tüm tebrikler hepimizin

Kocaeli Ticaret Odası’nın meslek komiteleri ile istişare etmek üzere düzenli olarak gerçekleştirdiği müşterek komite toplantılarının bir yenisi geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. TheNess Otel’de gerçekleşen 2015 Yılı 2. Müşterek Meslek Komite Toplantısı’na 250’yı aşkın komite ve oda üyesi katıldı. Toplantıda konukları Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fuat Berna Yusuf Ziya Uludüz, Murat Altun, Yusuf Koçak, Hüseyin Cahit Akyol, Mehmet Temizel,Meclis Divanı Katip Üye Yıldırım Yılmaz, meclis üyeleri; Alp Kayalar, Volkan Yılmaz, Avni Arıcan, Hasan Kanca, Mikail Kayacı, Hakkı Özkan, Osman Özdemir, Murat Barış, Mustafa Balaban, Ali Polat, Hasan Uğur Aydın, Vezir Kara, Abdülmelik Kalay, Cafer Kozluca, Bünyamin Dal, Hüseyin Gezer, Bahattin Karaaslan, Adnan Uçar, BaturhanÜretürk, Hasan Çiçek, Halil Baylam, Tolga Ok, Ali Karslı, Yusuf Erenkaya, Mehmet Yıldırım, Okan Oktay, İsmail Uslu, Aykut Çavuş, Volkan Kavşut, Mehmet Özkum, Oktay Erişken, Medet Aydın, Mustafa Tırpan ile birlikte ağırladı.

‘SİZ BAŞARILI OLURSANIZ

ÜLKE BAŞARILI OLUR’

2 oturumda gerçekleşen toplantının ilk bölümünde dünyanın ilk düşünce ve Türkiye’nin ilk aile koçu Münir Arıkan, ‘Düşünce ve Motivasyon’ konulu seminer verdi. Türkiye ve dünyadan örnekler vererek KOTO ailesine zaman zaman tebessüm ettiren Arıkan, motivasyonunözellikle iş insanlarının yaşamında çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Kendini motive edemeyeni, kimse motive edemez. Bir liderin en önemli görevi, liderlik yaptığı insanların motivasyonunu yüksek tutmaktır. Çünkü motivasyonbir insanı  belirli bir amaç içinde harekete geçiren güç demektir. Sizler çok  önemli görevdesiniz  ve motivasyonunuzu her zaman yüksek tutmalısınız. Siz başarılı olursanız ülke başarılı olur” dedi.

2 YIL DEĞERLENDİRME FİLMİ

İkinci bölümde ise Kocaeli Ticaret Odası’nın 2 yılda yaptığı çalışmaların detaylarıyla anlatıldığı filmin ilk gösterimi yapıldı. ‘Biz büyük ve güçlü bir aileyiz’ temasıyla hazırlanan filmde, KOTO Akademi’den kentin fuar merkezi haline gelebilmesi için düzenlenen fuarlara, yurt dışı ve yurt içi iş programlarından, Özel KOTO AOSB Teknik Koleji’ne kadar, odanın Türkiye’ye örnek olan uygulamaları paylaşıldı.

‘BİR KENTİN ABİSİ OLMAK

KOLAY DEĞİLDİR’

Film gösteriminin ardından konuklarına hitap eden Başkan Özdağ, yaşama veda eden KOTO geçmiş dönem Meclis Başkanı Şaban Sarıgülle’yi anarak başladığı konuşmasında, “İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği’nde başkanlık ve Kocaeli Ticaret Odası’nda 9 yıl yöneticilik yapmış olan Şaban Ağabeyimizin, kentimiz ve hemşehrilerimiz için ürettiği sayısız hizmetlerine şahit olduk, kendisini örnek aldık.Bir kentin abisi olabilmek kolay değildir. Bizlerde yeri hep ayrı kalacak Şaban Ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HAK EDİLMİŞ TÜM TEBRİKLER HEPİMİZİN

Tanıtım filminde anlatılan tüm başarıların, KOTO yönetim kurulunun, meclisinin, komitelerinin ve üyelerinin desteğiyle gerçekleştiğine vurgu yapan Başkan Özdağ, “Odamız, her bir üyesinin emeğiyle bugünlere geldi.  Şahsım, yönetim kurulum ve meclis üyelerim adına herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hak edilmiş tüm tebrikler hepimizin. KOTO olarak öncelikli hedefimiz; birlik ve beraberlik ruhuyla kent ekonomisinin geliştirilmesi, istihdamın ve ihracatın artırılması, kentin ekonomik potansiyelini etkin biçimde geliştirilmesi, Kocaeli Ticaret Odası üyelerine ve kente daha kaliteli hizmet vermesinin sağlanmasıdır. Üyelerimizin sesini duymak ve duyurmak, üye odaklı çalışmalarımızı hükümet, vilayet, belediye, oda ve borsalarla hep birlikte gerçekleştirmek en önemli görevimizdir” dedi.

‘KOMİTELERİMİZ ÜYELERİMİZİN SESİ’

Konuşmasının sonunda 2015 yılı değerlendirmelerini 2016 yılı temennilerini paylaşan Başkan Murat Özdağ, “2015 yılı içerisinde hükumetimizin kurulup faaliyete başlaması, ekonomik ve diğer alanlarda yapısal dönüşüm ve reformların gerçekleştirileceğine ilişkin ümidimizi artırmaktadır. Bununla birlikte Sayın Fikri Işık'ın yeniden Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı olması, ilimize dönük teşviklerin artırılması ve gerekli desteklerin sağlanmasında ve yine problemlerin halledilmesinde önemli katkı yapacaktır. 2016 yılı için bir önceki yıldan daha fazla çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz ve bu doğrultuda tüm programlarımızı yapıyoruz. Dünyayı iyi okuyup ticaret erbabımızın buna uygun pozisyon alması için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Komitelerimiz odamızın en önemli organı, üyelerimizin sesi niteliğinde. İstişarede bereket vardır sözünden hareketle yeni fikirler, görüşler, değerlendirmeler önümüze ışık tutacaktı” dedi. Başkan Özdağ’ın konuşmasının ardından program, soru- cevap formatında devam etti. Moderatörlüğünü Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Doç. Dr. Oktay Koç’un üstlendiği bölümde komiteler soru, görüş ve önerilerini aktardı. 

Son Güncelleme: 31.12.2015 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38