PTT 175. yılını kutladı

PTT 175. yılını düzenlenen basın açıklaması ile kutladı. Gün içerisinde ki 175. müşterisine sürpriz yaparak küçük bir hediye takdim etti

PTT 175. yılını kutladı

PTT 175. yılını düzenlenen basın açıklaması ile kutladı. Gün içerisinde ki 175. müşterisine sürpriz yaparak küçük bir hediye takdim etti

23 Ekim 2015 Cuma 13:45
 PTT  175. yılını kutladı

PTT 175. Yılını düzenlenen basın açıklaması ile kutladı. Gün içerisinde ki 175. Müşterisi olan 40 yaşındaki ev hanımı Fatma Canbaz’a sürpriz yapılarak Türk Bayrağı şeklinde yapılmış saat ve küçük bir hediye takdim edildi. PPT Kocaeli İl Müdürü Necati Yoldaş, İzmit Şube Müdürü Necai Erkaya ve PTT çalışanları katıldı. 1840 yılından bugüne bu milletin kazandığı kurtuluş mücadelesinde etkin rol oynayan ender kuruluşlardan biri olduklarını belirten Yoldaş, İzmit’te artan potansiyeli karşılamak üzere Bekirpaşa ve Kuruçeşme’de 2 adet müdürlük düzeyinde PTT merkezlerinin açılmasında son aşamaya gelindiğinin müjdesini verdi.

İSU, İZGAZ VE SEPAŞ İLE PROTOKOLLER GENİŞLETİLDİ

Kocaeli genelinde 45 adet ATM cihazının kurulumunun yapıldığını bildiren Yoldaş, “PTT Matik’lerin, PTT işyerlerinden ve çalışma saatlerinden bağımsız olarak hizmet vermektedir” dedi. Yoldaş, İSU, İZGAZ ve SEPAŞ Genel Müdürlükleri ile yapılan protokollerinin genişletildiğini ve bu kurumlara ait olan güncel ve eski tarihli faturaların tahsilatı, İZGAZ’a ait depozito ödemeleri, tüm PTT işyerlerinden yapılır hale geldiğini ifade etti.

PALGAZ FİRMASI TAHSİLATI PTT ŞUBELERİNDEN

Çayırova, Darıca, Gebze ve Dilovası bölgelerinden doğalgaz dağıtımı yapan Palgaz Firması imzalanan protokol kapsamında bu firmaya ait faturaların tahsilatının işlemlerine başlanıldığını açıklayan Yoldaş, “32 adet dağıtıcı personelin ataması yapıldı. 56 adet Motosiklet araç filomuza dahil edildi. Kısa süre içerisinde 24 adet motosiklet filomuza dahil edilecek. Bölgemizde toplam 94 şube ve 882 personelimiz ve 80 adet panelvan ile büyüyerek Kocaeli’ne hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 23.10.2015 13:46
Anahtar Kelimeler:
KutladıPTT175.Yılını
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38