Resepsiyona katılım az oldu

Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından yapılan Cumhuriyet Bayramı Resepsiyona katılım az oldu. Siyasi partiler ilgi göstermezken kutlama adeta 1 Kasım seçimlerinin gölgesinde kaldı

Resepsiyona katılım az oldu

Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından yapılan Cumhuriyet Bayramı Resepsiyona katılım az oldu. Siyasi partiler ilgi göstermezken kutlama adeta 1 Kasım seçimlerinin gölgesinde kaldı

30 Ekim 2015 Cuma 11:18
 Resepsiyona katılım az oldu

Cumhuriyet’in kuruluşunun 92’inci yıl dönümünün kutlandığı Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, The Ness Otel’de resepsiyon düzenledi. Kent protokolünün davetli olduğu resepsiyona Siyasi partilerden CHP ve HDP, AK Parti ve MHP il başkanları katılmadı. Sivil toplum kuruluşları ve sendikalarında az olduğu resepsiyon geçtiğimiz yıllarda yapılan resepsiyonlara oranla daha sönük geçti. 29 Ekim resepsiyonu 1 Kasım seçimlerinin gölgesinde kaldı.
 
ASKERİ ERKAN TAM KADRO
Resepsiyona Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Baysal, Donanma Komutanı Or Amiral Veysel Kösele, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Avrupa Birliği eski Bakanı Ali Haydar Konca, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, HDP İl Başkanı Mehmet Akgül, Baro Başkanı Sertif Gökçe, Adalet komisyonu Başkanı Muhittin Paça, Başsavcı Mustafa Küçük, Kaymakamlar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sivil toplum kuruluşları, askeri erkan ve daire müdürleri katıldı.
 
AK PARTİ VE MHP YOK
Bu yıl katılımın az olduğu resepsiyona Kocaeli’de olmasına rağmen Bakan Fikri Işık, AK Parti’nin il başkanı Şemsettin Ceyhan katılmazken, milletvekillerinden sadece Radiye Sezer Katırcıoğlu katıldı. Daha önceki yıllarda yapılan resepsiyonlarda yer alan MHP de bu resepsiyonda yoktu. İl Başkanı Aydın Ünlü ve milletvekili Saffet Sancak da katılmadı. Pazar günü yapılacak seçimler nedeniyle katılımın az olduğu belirtildi.
 
HER GEÇEN GÜNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ
Resepsiyonda konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Cumhuriyetin kuruluşunda ve bugüne gelmesinde mücadele eden tüm şehitleri rahmetle andı. Büyük bir millet ve devlet olarak t-sonsuza kadar var olacaklarını belirten Güzeloğlu, “Her geçen günden daha güçlü bir devlet olarak yolumuza devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti bulunduğu bölgede ve dünyada barış ve huzuru temin eden, dostuna güven, düşmanına korku veren bir devlettir. Cumhuriyet Türk’ün taleplerine en uygun yönetim biçimidir. Milletin bayramını kutluyorum” dedi.

Son Güncelleme: 30.10.2015 11:19
Anahtar Kelimeler:
KatılımResepsiyonaAz Oldu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38