Saadet Partisi'nin Kocaeli mitingi

Genel Başkan Kamalak: - "Bu seçimlerde sadece belediye başkanlarını seçmiş olmayacağız. Aynı zamanda vereceğimiz her bir oyla Türkiye'nin hem yolunu hemde yönünü belirleyeceğiz. Sadece şehirlerimizi de değil, bir bütün olarak Türkiye'nin geleceğine karar vereceğiz"

Saadet Partisi'nin Kocaeli mitingi

Genel Başkan Kamalak: - "Bu seçimlerde sadece belediye başkanlarını seçmiş olmayacağız. Aynı zamanda vereceğimiz her bir oyla Türkiye'nin hem yolunu hemde yönünü belirleyeceğiz. Sadece şehirlerimizi de değil, bir bütün olarak Türkiye'nin geleceğine karar vereceğiz"

23 Mart 2014 Pazar 10:50
Saadet Partisi'nin Kocaeli mitingi

 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, bu seçimlerde sadece belediye başkanlarının seçilmeyeceğini, aynı zamanda ''Türkiye'nin yolunun ve yönünün'' belirleneceğini söyledi. 

Partisinin Kocaeli il başkanlığınca Perşembe Pazarı'nda düzenlenen mitingte vatandaşlara hitap eden Kamalak, Türkiye'nin bugün siyaseten, ahlaken, iktisaden tıkandığını, kısır kavgaların, içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini söyledi.

-"Öfke ve kin siyaseti insanları bölüyor"-

Ülkenin yolsuzluk, kaset, rüşvet ve paralel yapı iddialarıyla sarsıldığını belirten Kamalak, ''Aklınızı başınıza toplayın. Sizin bu üslubunuz yüzünden millet gerilmektedir. Kardeş kardeşe düşman haline gelmiştir. Dün Çanakkale'de vücutlarını bir birilerine siper eden ecdadın torunları, bugün yazık ki sizin üslubunuz yüzünden taş atar, kurşun sıkar hale gelmiştir" diye konuştu.

Bu kavganın kazananın olmayacağını ifade eden Kamalak, şöyle devam etti:

"Buradan sesleniyorum. Kim kendi menfaatini vatanın istikbalinden önemli görürse, kim kendi çıkar ve hesabını milletin menfaatinin üzerinde tutarsa, yarın ne tarih önünde, ne de milletin vicdanında hesap veremez. Döviz kur itibariyle cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı. İşsizlik sürekli artıyor. Gelir dağılımı alabildiğine bozuluyor. Millet kaybediyor, ülke kaybediyor, barış kaybediyor. kardeşliğimiz kaybediyor. Kucaklaşma yerine kutuplaşıyoruz. Sorumluluk makamında olanlar ülkeyi gerdikçe geriyor. Bu millet kuru gürültüye pabuç bırakmayacaktır. Çünkü bu kavga ahlaki değildir."

-"Türkiye'de parti olarak Milli Görüş ve diğerleri var"-

Türkiye'de 77 parti olduğunu, gerçekte ise 2 partinin bulunduğunu anlatan Kamalak, birinin Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi, ikincisinin de diğerleri olduğunu savundu.

"Geliniz Hakkı hakim kılmak için beraber yürüyelim" şeklinde konuşan Saadet Partisi lideri Kamalak, iktidara geldiklerinde bütün belediyelerin kapısına "Rüşvet alan da veren de melundur" diye yazacaklarını, yolsuzluğun ve usulsüzlüğün kökünü kazıyacaklarını ifade ederek, "Yandaş belediyecilikten, vatandaş belediyeciliğe geçeceğiz. İsraf etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. Rantsal dönüşüm değil gerçek anlamıyla kentsel dönüşümü sağlayacağız. Stres şehirleri değil, huzur siteleri kuracağız" diye konuştu.

Kamalak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye Batıya uydu mu kalmalı, yoksa İslam ülkelerine öncü mü olmalıdır. Türkiye, AB kapısında divan mı durmalı yoksa İslam birliğini mi kurmalıdır. Türkiye zalimlere payanda mı olmalı, yoksa mazlumlara omuz mu olmalıdır. Türkiye küresel emperyalistlere taşeron mu olmalı, yoksa yepyeni adil bir dünya mı kurmalıdır. İşte 30 Mart'ta vereceğiniz her bir oyla aynı zamanda bu sorulara da cevap vermiş olacaksınız."

Konuşmasının ardından Kamalak vatandaşlardan Kocaeli Büyükşehir ve 12 ilçe belediye başkan adayına destek vermelerini istedi.

 

Son Güncelleme: 23.03.2014 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38