banner28
banner23
banner36

Sabundan meyve yapmaya ne dersiniz?

KO-MEK branş tanıtımlarına mis sabun kursuyla devam etti

Sabundan meyve yapmaya ne dersiniz?

KO-MEK branş tanıtımlarına mis sabun kursuyla devam etti

02 Şubat 2016 Salı 11:25
Sabundan meyve yapmaya ne dersiniz?
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) bir taraftan meslek ve sanat eğitimlerine tüm hızıyla devam ederken, diğer taraftan ise branş tanıtımlarını sürdürüyor. Kocaeli’nin farklı yerlerinde kurduğu stantlarla branş tanıtımlarına hız veren KO-MEK bu kez Symbol AVM’de tanıtımını yaptı. KO-MEK Serdar Kurs Merkezi mis sabun usta öğreticisi Nilgün Şar ve kursiyerler Sevcan Şirinoğlu ve Melike Kula, tanıtım programında rendelenmiş sabundan hamur yaparak, elde şekil verildi. Rendelenmiş sabunla birbirinden güzel objelerin yapıldığı uygulamada özellikle mutfak süsü olarak tasarlanan sebze ve meyve figürleri dikkatleri çekti. 

 

KO-MEK MİS SABUN KURSUNU TANITTI

Rendelenmiş sabundan hamur yaparak elde şekil verdiklerini ifade eden KO-MEK Serdar Kurs Merkezi mis sabun usta öğreticisi Nilgün Şar yapılan figürlerle mutfaklara süs eşyası yaptıklarını belirtti. Kursiyerlerden Sevcan Şirinoğlu mis sabun kurslarına büyük bir keyifle katıldıklarını ifade ederken branş tanıtımına katılan bir diğer kursiyer Melike Kula ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek kursların mis sabun kursuna tüm vatandaşları davet etti.

 

3 AYDA 36 KURSİYER

Vatandaşlar tarafından fazla bilinen bir branş olmayan mis sabun kursu KO-MEK tarafından Körfez ve Serdar Kurs Merkezi’nde veriliyor. Geçtiğimiz dönem ilk kez açılan mis sabun kursuna 36 kişi katılmıştı. Bu dönemde Körfez ve Serdar kurs merkezlerinde verilen eğitimlerde 3 aylık kısa bir sürede 36 kişi eğitim aldı.

Son Güncelleme: 02.02.2016 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38