banner28
banner23
banner36

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 17 AĞUSTOS’U ANDI

İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları İzmit Belediyesi tarafından Cephanelik bölgesinde yaptırılan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ni ziyaret etti.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 17 AĞUSTOS’U ANDI

İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları İzmit Belediyesi tarafından Cephanelik bölgesinde yaptırılan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ni ziyaret etti.

19 Ağustos 2018 Pazar 14:59
SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 17 AĞUSTOS’U ANDI

İzmit Belediyesinin davetiyle İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, başkanlar ve sağlık çalışanların rehber eşliğinde yaptığı müze gezisinde duygusal anlar yaşandı.

Deprem simülasyonu, üç boyutlu görsel alanları, depremle ilgili görsellerin ve canlandırmaların yer aldığı müzede; deprem gerçeğinin unutturulması ve gelecek nesillerin deprem bilinciyle yetişmeleri amaçlanıyor.

Ergüney “Türkiye her geçen gün afetlere daha hazır hale geliyor”

Müze gezisi sonrasında açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney; “17 Ağustos’ta Deprem Anma ve Farkındalık Müzesini gezerek, tesisi incelemek, personelimizle birlikte daha bilinçli hale gelmek amacıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik. Afetlerde sağlık boyutu çok önemli. Özellikle depremlerde ilk müdahale eden AFAD ve UMKE ekibi (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) 7/24 olarak hizmet veriyor. Türkiye her geçen gün afetlere daha hazır hale geliyor. Tabiki bu durum gurur verici. Vatandaşlarımızdaki bilincin daha iyi olması gerekiyor. Zihniyet değişimi gerekiyor. Bu sebeple afetlerin unutulmaması için kamu kurumlarımızın da bu tip tesisleri yaparak insanları bilinçlendirmesi son derece önemli. Afetleri hafızalarımızda taze olarak tutmak gerekiyor. Bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Son Güncelleme: 21.08.2018 02:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38