Sahil otoparkı kameralarla 7/24 takip ediliyor

Büyükşehir’in İzmit sahilindeki 3 bin 340 araçlık otoparkı 7 gün 24 saat güvenlik kameralarıyla takip ediliyor

Sahil otoparkı kameralarla 7/24 takip ediliyor

Büyükşehir’in İzmit sahilindeki 3 bin 340 araçlık otoparkı 7 gün 24 saat güvenlik kameralarıyla takip ediliyor

22 Eylül 2014 Pazartesi 10:53
Sahil otoparkı kameralarla 7/24 takip ediliyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı 3 bin 340 araç kapasiteli sahil otoparkı, her geçen gün daha çok vatandaş tarafından kullanılıyor. Şehir merkezine yakınlığı ve rahatlığı sebebiyle parklanmayı cazip kılan sahil otoparkı, şehrin en büyük açık otoparkı olma özelliğini taşıyor. Vatandaşlar şehir merkezinde işlerini görürken, otoparktaki araçlarının güvenliğini ise Büyükşehir tarafından yerleştirilen kameralar sağlıyor. 

KAMERALAR İLE GÜVENLİK KONTROLÜ

Sahil otoparkı 7 gün 24 saat boyunca 26 sabit kamera, 4 adet hareketli kamera ve 7 adet analog kamera ile kayıt altına alınıyor. Kontrol merkezinden takip edilen kameralar 4 adet monitörle 24 saat boyunca güvenlik görevlileri tarafından izleniyor. Vatandaşlar bu sayede araçlarını güvenli bir şekilde sahil otoparkına park ediyor ve gözleri arkada kalmıyor. 

GÜVENLİ TOPLUM YAŞAMI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu yaşam alandaki güvenliğe ayrı bir önem veriyor. Büyükşehir bu önemi, insanların toplu halde vakit geçirdikleri çocuk parkları, otoparklar, mesire alanlarına yerleştirdiği ve sürekli olarak takip edilen 170 adet kamera ile gösteriyor. Böylece vatandaşlar daha güvenli toplu yaşam alanlarında, aileleriyle birlikte şehrin tadını çıkarıyor.

 

Son Güncelleme: 22.09.2014 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38