banner28
banner23
banner36

Sahte Kent Kart'la yolculuk

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığınca verilen 60 yaş üzeri bedava kartları suiistimal edildiği ortaya çıktı.

Sahte Kent Kart'la yolculuk

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığınca verilen 60 yaş üzeri bedava kartları suiistimal edildiği ortaya çıktı.

01 Şubat 2016 Pazartesi 17:10
 Sahte Kent Kart'la yolculuk

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile minibüsçüler arasında 65 yaş üzeri yolcu taşımasıyla ilgili alınan karar sonrasında başlayan, son olarak belediyenin 249 yeni nesil belediye otobüsünü 12 ilçede hizmete sokmasıyla tırmanan gerginlik sürüyor. Günlerdir Büyükşehir Belediyesi’yle görüşen minibüsçüler sorunlarına çözüm bulamıyor.

 

SAHTE KARTLAR PİYASADA

Yeni, modern, geniş belediye otobüsleriyle hizmet kalitesi açısından yarışması sıkıntı yaratacak olan minibüsçülerle ilgili başka bir sıkıntı daha var; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından dağıtılan 60 yaş üzeri indirimli, 65 yaş ve üzeri ücretsiz taşıma kartları. Bu kartların sahteleri piyasada ulaşım için kullanılıyor.

 

Körfez taşıyıcı kooperatifi üyeleri UKOME tarafından dağıtılan kimi usulsüz kartlara el koydu. El koyulan kartlar arasında 1988 doğumlu Öznur T. isimli 28 yaşında bir kadınının 60 yaş üzeri indirimli kartı, 1969 yaşındaki Recep D. isimli 47 yaşındaki bir erkeğe ait 65 yaş ve üzeri ücretsiz taşıma kartı bulunuyor.

Son Güncelleme: 02.02.2016 14:11
Anahtar Kelimeler:
Sahte Kent Kartla Yolculuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38