Sami Özer ilahileriyle mest etti

Büyükşehir Belediyesi’nin fuardaki Ramazan etkinliklerinde Sami Özer, ilahileri ile Kocaelililere hitap etti

Sami Özer ilahileriyle mest etti

Büyükşehir Belediyesi’nin fuardaki Ramazan etkinliklerinde Sami Özer, ilahileri ile Kocaelililere hitap etti

10 Haziran 2016 Cuma 15:26
Sami Özer ilahileriyle mest etti

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Fuarı’nın 50. yılında Ramazan ayına özel Kocaelililere sunduğu etkinliklerin konuğu, tasavvuf müziğinin önde gelen isimlerinde Sami Özer oldu. Sevilen sanatçı birbirinden anlamlı ilahilerle fuara gelenleri mest etti.

 

TASAVVUF MÜZİĞİ’NİN ÜSTADI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı’nda düzenlenen 11 ayın sultanı Ramazan’a özgü etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların iftarlarını açıp eski Ramazanların geleneklerini görebildiği etkinliklerde, tasavvuf müziğinin üstatlarından Sami Özer ilahi konseri verdi. Özer, Nefes adlı albümünde yer alan parçalar ağırlıklı ilahilerle, Ramazan ayının maneviyatını Kocaelililere yaşattı.

 

ÖMER DÖNGELOĞLU SOHBETİ

İbiş, Nasrettin Hoca, Meddah gibi Ramazan geleneklerinin yaşatıldığı etkinliklerin 10 Haziran Cuma günü konuğu ise Grup Tillo olacak. ”Ortağız bir namusa” adlı parçası ile gündeme gelen sevilen grup fuara gelenlere ilahilerini seslendirecek. Kocaeli Fuarı’ndaki etkinliklerde 11 Haziran Cumartesi günü ise televizyon programcısı ve ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Peygamberimizin Dostları adlı söyleşisi ile Kocaelililerle bir araya gelecek. Etkinlikler iftardan sonra gerçekleştiriliyor.

 

Son Güncelleme: 10.06.2016 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38