Şehit ateşi Kocaeli'ye de düştü

Dağlıca’da şehit olan Turgay Topsakaloğlu’nun şehit ateşi bizi de yaktı

Şehit ateşi Kocaeli'ye de düştü

Dağlıca’da şehit olan Turgay Topsakaloğlu’nun şehit ateşi bizi de yaktı

18 Ekim 2015 Pazar 15:38
 Şehit ateşi Kocaeli'ye de düştü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Irak sınırındaki Dağlıca bölgesinde iki gündür PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu(34) ile iki asker daha şehit düştü. Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu'nun (34) Eskişehir'deki baba evine ateş düştü.

 EŞİ DERİNCELİ

Topsakaloğlu’nun şehit  ateşi sadece Eskişehir’i değil Kocaeli’yi de yaktı. 2 çocuk babası şehit Topsakaloğlu’nun Derince Çenedağ Mahallesi Esenlik Sokak No:3 adresinde ikamet eden Abutalip Özdemir’in damadı olduğu, Filiz Özdemir Topsakaloğlu’nun da eşi olduğu bilgisine ulaşıldı. Acı haberi alan Özdemir ailesi yasa boğuldu. Özdemir ailesinin cenaze için Eskişehir’e doğru yola çıktığı öğrenildi. Şehidin aynı zamanda Ağrı'nın Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu'nun da kardeşi olduğu bildirildi. Öte yandan şehidin cenazesinin bugün ikindi namazını müteakip toprağa verileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 19.10.2015 11:14
Anahtar Kelimeler:
ŞehitKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38